TIMELINE

04 Eylül 2019
Lüks otomobil yarı fiyatına satılıyor!
İkinci el otomobil almaya bütçesi yetmeyenler için rayiç bedelinden çok ucuza otomobil almak mümkün hale geliyor. Sahiplerinin herhangi bir borcunu ödeyememesinden dolayı haciz konulan arabalar icra daireleri aracılığıyla satışa çıkıyor. Piyasadaki emsal fiyatlarına oranla yüzde 30-40 oranında daha uygun fiyatla satılan arabalara teklif yağıyor. İcralık arabaları esatis.uyap.gov.tr adresinden ücretsiz üyelik açarak takip edebiliyorsunuz. İşte yarı fiyatına satılan otomobiller...
04 Eylül 2019
Eşini "ısırarak" öldürdü
Endonezya'da eşinin boynundan ısırdığı kadın hayatını kaybetti. Ailenin yakınları ise saldırgan kocanın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti.
04 Eylül 2019
Dorian Kasırgası'nda ölü sayısı giderek artıyor
Atlas Okyanusu'nda ​ Bahamalar'ı vuran Dorian Kasırgası'nda ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Bahamalar'ı 5'inci kategoride vuran kasırga nedeniyle ölenlerin sayısının daha da artmasından endişe duyulduğu bildirildi.
04 Eylül 2019
Seyir halindeyken vuruldu! Yer: İzmir
İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
04 Eylül 2019
Sosyal medyayı kasıp kavuran mantık soruları!
Mantığınızı kullanmakta ne kadar iyisiniz? Pratik zekalı bir insan mısınız? Beyin yakan mantık sorularıyla aranız nasıl? Bu soruları çözmek gerçekten büyük dikkat ve beceri istiyor. İşte size sosyal medyada dolaşan en popüler mantık soruları...
04 Eylül 2019
Erzurum'da 39 düzensiz göçmen yakalandı
Erzurum'da, yurda yasa dışı yollardan girdiği tespit edilen 39 düzensiz göçmen yakalandı. Aralarında çocukların da bulunduğu 39 düzensiz göçmen, yapılacak işlemlerin ardından İl Göç İdaresine teslim edilecek.
04 Eylül 2019
Akdeniz'de korkutan deprem!
Son dakika haberine göre Akdeniz'de On İki Ada açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssüne en yakın yerleşim yeri 80 kilometre ile On İki Ada olarak belirlenirken, Türkiye'den en yakın yerleşim yeri olarak ise Muğla'nın Marmaris ilçesi olduğu kaydedildi. İşte 4 Eylül AFAD son depremler....
04 Eylül 2019
Barışmak için gittiği fırında canından oldu
Erzurum’da iki husumetli grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken mahallede geniş çaplı önlem aldı.
04 Eylül 2019
Dalaman’da motosiklet kazası! 2 ölü
Muğla’nın Dalaman ilçesinde, iki motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
04 Eylül 2019
Müslümanlara saldırı planlayanlara hapis cezası
ABD'nin New York eyaletinin kuzey bölgesindeki kırsal alanda Müslümanların yaşadığı İslamberg yerleşkesine bombalı saldırı planladıkları gerekçesiyle tutuklanan 3 gençten sonuncusu da çıkarıldığı mahkemede hapis cezasına çarptırıldı.