TIMELINE

25 Eylül 2019
Adana'da polis aracına bombalı saldırı
Son dakika haberine göre Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Kozan yolunda çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama meydana geldi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay nedeniyle biri polis olmak üzere toplam 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
25 Eylül 2019
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Devlet güvencesi arttı
Sigortaya tabi mevduat ve katılım fonları ile TMSF tarafından tahsil olunacak olan primlere dair yönetmelikte değişiklik yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan değişikliğe göre mudilerin daha önce bankada olan parasının 100 bin lirasına kadar devlet güvencesi sağlanırken, bu rakam 150 bin liraya çıkarıldı.
25 Eylül 2019
Elektronik sigaranın satışı yasaklandı! Gizemli hastalığa neden oluyordu...
Son dönemde "gizemli hastalık" diye nitelendirilen hastalığa yakalananların sayısının artması üzerine ABD'nin Massachusetts eyaletinde "elektronik sigara" ürünlerinin satışı 4 aylığına yasaklandı.
25 Eylül 2019
ALES adayları dikkat! Bugün son...
ALES/3 başvuru işlemleri bugün sona eriyor. ÖSYM tarafından yapılan uyarıda ALES'e başvuracak adayların bugün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerektiği bildirildi. Son başvuru gününde başvuru işlemlerine dair detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz. Peki, ALES başvurusu nasıl yapılır? 2019 ALES/3 sınavı ne zaman?
25 Eylül 2019
2019 Golden Boy aday listesi belli oldu! Listede 1 Türk var
Futbolun en prestijli ödüllerinden biri olan Golden Boy'un 2019 aday listesi belli oldu. Toplam 40 futbolcunun yarıştığı listede, Türkiye'den de bir isim var. Dünya futboluna damga vuran Wayne Rooney, Lionel Messi, Cesc Fabregas, Paul Pogba gibi isimler de daha önce Golden Boy'u kazanmıştı. Peki 2019 Golden Boy listesinde kimler var? İşte o sorunun yanıtı...
25 Eylül 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolarda son dakika hareketliliği yaşanıyor. Haftaya 5.73 seviyesinde başlayan dolar/TL ABD-Türkiye ilişkilerine yönelin olumlu beklentilerle 5.70'in altına düştü. Dolar kuru 25 Eylül sabahına 5,66955 civarında başladı. Peki, bugün euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 25 Eylül güncel döviz kurları alış satış fiyatı...
25 Eylül 2019
Suudi Arabistan'dan İran'a savaş tehdidi
Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, Saudi Aramco'ya yapılan saldırılara karşılık vermek için "askeri" seçeneğin masada olduğunu açıkladı.
25 Eylül 2019
1994 model Şahin'i hangardan çıkardı! Teklif yağıyor...
Eski otomobil meraklısı bir kişi İstanbul'dan aldığı 1994 model Tofaş Şahin'in koltuklarındaki naylonlar bile duruyordu. Ancak daha ilginç olan onun hikayesi ve teklif edilen fiyat...
25 Eylül 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatları son dakika... Altın, döviz kurlarında yaşanan hareketlilik nedeniyle yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak biliniyor. Dolardaki yükseliş sonrası dalgalı seyir izleyen altın fiyatlarında son durum nedir? Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Eylül canlı altın fiyatları...
25 Eylül 2019
İzmir'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
İzmir'de gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Birçok sokak ve cadde su baskını nedeniyle ulaşıma kapanırken; ev ve iş yerlerini de su bastı.