TIMELINE

09 Eylül 2019
Hileyle değil vekaletle
Berrin Gedik ile Avukat Bedri Gider’in noterde fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.
08 Eylül 2019
Baba oğulun kavgası kanlı bitti
Aydın'da eve geç gelen oğluyla tartışmaya başlayan adam, tartışmanın büyümesinin ardından oğluna bıçakla saldırdı. Yaralanan oğul babasının elindeki bıçağı alarak karşılık verdi.
08 Eylül 2019
YouTuber'ların videosu izlenme rekoru kırdı! Sadece çamur ve taş kullandılar
YouTube'ta her videosu izlenme rekoru kıran "Primitive Survival Tool" isimli kanal yine hayranlarını hayal kırıklığına uğratmadı. İlkel malzemeler kullanarak doğada hayatta kalma taktiklerini öğreten videolar çeken YouTube kanalı Primitive Survival Tool yine çok konuşulacak bir işe imza attı. Genç YouTuber'lar bu kez sadece doğada buldukları çamur ve taşları kullanarak ağızları açık bırakacak bir işe imza attı. Primitive Survival Tool'un yıldızı genç YouTuber'ların hiçbir masraf yapmadan 2 haftada tamamladıkları eserleri büyük beğeni topladı. İşte YouTube'ta izlenme rekorları kıran Primitive Survival Tool kanalının ağızları açık bırakan bir işi daha...
08 Eylül 2019
Sosyal medyada başlayan tartışma kanlı bitti
Kahramanmaraş'ta sosyal medya üzerinden tartışmaya başlayan 3 kişi, yüz yüze konuşmak için bir araya geldi. Burada kavganın daha da büyümesi üzerine aracından av tüfeğini alan H.D. isimli şahıs tartıştığı kişilerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu karşı gruptan 4 kişi yaralanırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
08 Eylül 2019
Hırsızlık için girdi, ölümden döndü! Korku dolu anlar
Ankara'da içerisindeki bakır telleri çalmak için elektrik trafosuna giren hırsız, akıma kapılarak ağır yaralandı. Gece saat 02.30 sularında gerçekleşen olayda yaralanan şahsı olay yerine gelen elektrik arıza ekibi buldu.
08 Eylül 2019
Akılalmaz olay! Hasta getiren ambulansı kaçırdı
Mersin'de gece saatlerinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir şahıs, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine hasta getiren bir ambulansı kaçırdı.
08 Eylül 2019
Asya ülkesinde deprem paniği
Çin'in güneybatı kısmında bulunan Suçuan Eyaleti'ne bağlı Neyciang şehrinde 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonucu ölü ve yaralı olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
08 Eylül 2019
Ozan Tufan'ın son dakika golü sosyal medyayı salladı!
A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu beşinci maçı kapsamında Vodafone Park'ta Andorra'yı Ozan Tufan'ın 89. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Oyuna sonradan girerek 89. dakikada müthiş bir kafa golüyle galibiyeti getiren Ozan Tufan maçın kahramanı oldu. Genç futbolcu attığı bu golle sosyal medyayı adeta salladı. İşte sosyal medyadaki Ozan Tufan tepkileri...
08 Eylül 2019
Trump açıkladı: Barış görüşmelerini durdurdum
Son dakika haberine göre ABD Başkanı Donald Trump, bir ABD askerinin de öldüğü Kabil'deki saldırıdan dolayı Taliban'la devam eden barış görüşmelerini durdurduğunu açıkladı.
08 Eylül 2019
Elazığ'da feci kaza!
Elazığ'da motosiklete çarpıp altına alan ve 1 kişinin ölümüne neden olan araç sürücüsü kaçtı. Kaza ile ilgili soruşturmayı sürdüren Polis, kaçan şüphelinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.