Konoplyanka seferi başlıyor

Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim’in ısrarla istediği Yevhen Konoplyanka konusunda resmi görüşmelere start veriyor. İlk olarak Schalke ile görüşecek olan Cenk Ergün, ardından da Ukraynalı oyuncunun menajeriyle bir araya gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2018 Güncelleme 07 Ocak 2018, 01:21
Konoplyanka seferi başlıyor

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündem giderek ısınıyor... Sarı- Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Yevhen Konoplyanka için resmi girişimlere başlıyor. Terim'in gelişi sonrası daha çok transfer konusuna kanalize olan futbol direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki hafta Almanya'ya gitmesi bekleniyor.

​SCHALKE İLE MASAYA OTURACAK
Ergün ilk olarak Ukraynalı yıldızın kulübü Schalke ile masaya oturacak. Bu görüşmede Konoplyanka'nın takımdaki son durumu sorularacak. Ardından yıldız futbolcunun kiralanması ya da bonservisinin alınması için teklif yapılacak.

YÖNETİME RAPOR SUNULACAK
Sezon başında da ismi Galatasaray ile anılan Konoplyanka'nın menajeriyle de bir araya gelecek olan Cenk Ergün yönetime konuyla ilgili raporunu sunacak. Başkan Dursun Özbek'in bu transferle ilgili önemli bir bütçe ayırdığı gelen bilgiler arasında.

BÜYÜK BİR HEYECAN YARATTI
Hücumun her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen Yevhen Konoplyanka, Fatih Terim'in uzun süredir takip ettiği bir isim. Ukraynalı futbolcu, sosyal medyada da çok büyük bir heyecan yarattı.