Farklı bir Trabzon geliyor

“Takımda kıran kırana bir rekabet mevcut. Bu da bizi başarıya götürecek” "Taraftarlarımıza bu sene bambaşka bir Trabzonspor izleteceğiz..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2017 Güncelleme 13 Temmuz 2017, 00:00
Farklı bir Trabzon geliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan, Bordo- Mavili takımın Macaristan kampında önemli açıklamalar yaptı. Kampın çok iyi geçtiğini belirten Olcay, "Çalışma ortamımız çok iyi. Takımda kıran kırana bir rekabet var. Ve inanıyorum ki bu rekabet bizi başarıya götürecek. Kimsenin forması garanti değil. Herkes kendini göstermek için elinden geleni yapıyor. İnanıyorum ki bu sezon çok farklı Trabzonspor olacak" diye konuştu Bordo-Mavili ekipte çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı kanat oyuncusu, "Bana Trabzonspor'dan kötü bahsetmişlerdi ve zorlanabileceğimi söylemişlerdi. Aksine buraya çok çabuk alıştım ve çok mutluyum. Futbolu da Trabzonspor'da bırakmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

YUSUF YAZICI ZATEN BÜYÜK TAKIMDA
Olcay Şahan bir gazetecinin takımın genç yıldızı Yusuf Yazıcı için sorduğu, "Yusuf büyük takımlarda oynayabilir mi?" sorusuna ise, "Yusuf büyük takımda oynuyor zaten. Trabzon hariç Türkiye'deki diğer büyük takımlarda oynayacağını düşünmüyorum. Buradan ayrılırsa Avrupa'ya gider. Yusuf bence Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu. Arda Turan gibi Avrupa'da başarılar yakalayacağını düşünüyorum" cevabını verdi.

Yunus Emre SEL