Fenerbahçe'ye büyük müjde

Fenerbahçe'ye yeniden yargılanma yolunu açacak önemli bir açıklama geldi. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü, "Başbakan dahil montaj tapelerle birçok kişi mağdur edildi. Birçok davada yeniden yargılama olabilir" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2014 Güncelleme 08 Mart 2014, 00:00
Fenerbahçe’ye büyük müjde

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye yeniden yargılamanın önü açılmak üzere... Müjdeli haber TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Hakkı Köylü'den geldi. Aynı zamanda AK Parti Kastamonu Milletvekili olan Hakkı Köylü, şike davalarının detaylı bir şekilde incelemeye alınacağının altını çizdi. AK Parti'nin yargı konusundaki hazırlanan kanunlarda başrol oynayan aynı zamanda, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" Kanunu'nda da imzası bulunan TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Hakkı Köylü, dün yaptığı açıklamada Özel Yetkili Mahkemelerin vermiş olduğu bazı kararlarda yeniden yargılama olabileceğini söyledi.

UYDURUK TAPELER İNSANLARI MAĞDUR ETTİ
Hakkı Köylü, şöyle devam etti: "Yeni Yargı Paketi ve HSYK'da yapılan yeni düzenleme sistemin önünü açacaktır. 17 Aralık operasyonun ardından Türkiye'de Başbakan dahil birçok kişi mağdur edilmek istendi ve edildiği anlaşıldı. Değişik zamanlarda yapılan dinlemeler sonucunda montajlarla yapılan uyduruk tapeler Başbakan dahil birçok insanı mağdur etti."

TÜM DAVALARDA YENİDEN YARGILAMA...
Yeni düzenlemenin ardından Ergenekon, Balyoz ve Şike Davaları detaylı bir şekilde incelemeye alınacak ve mağduriyetler giderilecek. Fenerbahçe başta olmak üzere diğer davalarda yeniden yargılamalar olabilir. Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'nin Yargıtay'a yaptığı itirazın kabul edileceği ve Başkan Aziz Yıldırım'ın Ceza Kurulu'nda yeniden yargılanabileceği iddia edilmişti.