Ona sorsanız yüzüne bıçak değmedi! Özge Ulusoy değişimin kitabını yazdı

Özge Ulusoy'un 2003'ten bu yana sergilediği değişim, "EVRIM TEORISI" dedirtti. Ancak 38 yaşındaki model, ısrarla estetik operasyon geçirmediğini ve sadece botoks ile dolgu yaptırdığını söyledi. Sosyal medyada espriler havada uçuştu: "Bu gördüğüm estetikle Almanya'ya fabrika yaptırırdım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2021 Güncelleme 25 Şubat 2021, 06:58
Ona sorsanız yüzüne bıçak değmedi! Özge Ulusoy değişimin kitabını yazdı

İÇİNDEKİLER

Bundan 18 yıl önce yani 2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ünlenen Özge Ulusoy, yıllar içinde çok değişti.

Çenesi, burnu ve elmacık kemikleriyle bambaşka biri haline gelen 38 yaşındaki model, önceki gün sosyal medyanın gündemindeydi.

Özge Ulusoy'un 2003'ten günümüze kadarki değişimi gözler önüne serildi.

Çok değil bundan birkaç hafta önce de burun ucu estetiği olan ünlü modelin fotoğraflarına "Evrim teorisi" yorumları yapıldı.

ALAY KONUSU OLDU
"Bugüne dek yüzüme bıçak değmedi.
Sadece botoks ve dolgu yaptırıyorum" diyen Özge Ulusoy da yorumlara "Evrim değil gençlik teorisi" cevabı verdi.

Ancak sosyal medya kullanıcıları ünlü modelin "Estetiğim yok" sözünü hiç inandırıcı bulmadı ve şu yorumları yaptı:

"Fotoğraflardaki estetikle Almanya'ya fabrika yaptırırdım", "Özge Ulusoy'dan geriye sadece adı kalmış", "Binbir surat Özge", "Keşke dördüncü fotoğrafta kalsaymış", "Burnu çok fonksiyonlu; istediğiniz zaman kalkıyor, istediğiniz zaman inceliyor."

Bu arada Özge Ulusoy'un yüzünde son yaptırdığı estetik olan 'Jawline dolgusu' ile 'burun ucu' estetiği nedeniyle şişliklerin halen durduğu gözlendi.

ÜNLÜLERİN TERCİHİ


Çenenin uç kısmından kulak önüne kadar uzanan iki mandibular kemik uzantısı boyunca gerçekleştirilen dolgu uygulama yöntemi olan jawline yöntemi, şu anda çok popüler.

Deniz Akkaya'dan Hande Erçel'e, Hadise'den Demet Özdemir'e kadar birçok ünlü isim bu dolguyla farklı bir görünüme kavuştu…