Şebnem Çapa, Arzu Sabancı, Şebnem Dinçgör, Aslışah Alkoçlar ve sevgilisi Altuğ Leblebici İngiliz şarkıcı Elton John için sıraya girdi

Jet sosyete, dünya turnesiyle müziğe veda edecek olan İngiliz şarkıcı Elton John için sıraya girdi. Şebnem Çapa, Arzu Sabancı, Şebnem Dinçgör, Aslışah Alkoçlar ve sevgilisi Altuğ Leblebici, efsanenin Verona’daki konseri için yer ayırttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2019 Güncelleme 06 Nisan 2019, 07:57
Şebnem Çapa, Arzu Sabancı, Şebnem Dinçgör, Aslışah Alkoçlar ve sevgilisi Altuğ Leblebici İngiliz şarkıcı Elton John için sıraya girdi

İÇİNDEKİLER

Sosyetikler bu seneki son dünya turnesiyle müziğe veda edecek Elton John için sıraya girdi. Ceylan ve annesi Şebnem Çapa, Aslışah Alkoçlar ve sevgilisi Altuğ Leblebici, Arzu Sabancı ve Şebnem Dinçgör ile sevgilisi Melih Özkan'ın da aralarında olduğu kalabalık bir grup, efsane şarkıcının Verona'da vereceği konser için şimdiden yerlerini ayırttı.

Verona ve Venedik'i kapsayan 30 Mayıs ile 1 Haziran tarihlerindeki İtalya turunun fiyatı ise uçak bileti hariç kişi başı bin 620 euro yani yaklaşık 10 bin 200 lira.

Hatta özel iletişimciler tarafından satın alınan ön biletlerin ise 10 bin eurodan satıldığı ve adı açıklanmayan Türkler'in de talepte bulunduğu iddia edildi.

Yaklaşık 50 yıllık bir kariyere sahip olan ünlü İngiliz şarkıcı, son olarak tüm dünyayı kapsayacak üç yıllık bir turneye çıkmanın da gururunu yaşadığını açıkladı. 70 yaşındaki şarkıcı, piyanist ve besteci, ailesi ile vakit geçirebilmek için böyle bir karar aldığını belirtti.

1993 yılından beri beraber olduğu kocası, film yapımcısı David Furnish ile iki çocuk sahibi olan Elton John, turnesi 2021 yılında bittiğinde oğullarının 8 ve 10 yaşlarında olacağını ve onları futbol antrenmanına götürebilmeyi umduğunu söyledi.

Efsane İngiliz sanatçı Elton John'un 3 yıl sürecek veda turnesi için 17 ülke daha başvuru yaptı.