Ünlüler 14 Şubat Sevgililer Günü'nü böyle geçirdi

Magazin ve sosyete dünyasının ünlü çiftleri, 14 Şubat’ı birlikte geçirdi. Burak Özçivit ise hamile eşi Fahriye Evcen ile olmak yerine Özbekistan’daki bir açılışa gidip 2 milyon lirayı cebine koydu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2019 Güncelleme 15 Şubat 2019, 07:59
Ünlüler 14 Şubat Sevgililer Günü’nü böyle geçirdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit, rotasını bu kez Orta Asya'ya çevirdi. Son olarak geçtiğimiz ay gittiği Doha ve Dubai'de katıldığı etkinlikler sayesinde cebine yaklaşık 3 milyon lira koyduğu konuşulan Özçivit, dünü ise Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te geçirdi.



FAHRİYE AİLESİNE EMANET
Olmazor bölgesinde yer alan bir iş merkezinin yüzü olan yakışıklı oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen organizasyonda yine büyük ilgi gördü. Orta Doğu'nun ardından Orta Asya'da da krallar gibi karşılanan Burak Özçivit'e hamile olan eşi Fahriye Evcen ise eşlik edemedi. Güzel oyuncuyu ailesine emanet ederek Özbekistan'a giden Özçivit'in burada katıldığı açılış töreninden ise 2 milyon lira aldığı iddia edildi. Bu arada dünkü 14 Şubat Sevgililer Günü'nü magazin ve sosyete dünyasının ünlü çiftleri, birlikte kutladı.



SERVETİ CEBİNE KOYDU
Burak Özçivit'in ise Fahriye Evcen'den ayrı olup Özbekistan'a gitmesi ve karşılığında yüklü bir serveti cebine koyması, "Burak, tamamen duygusal davranıp 14 Şubat'ı aşkından ayrı geçirdi" esprilerini de beraberinde getirdi.



KARDEŞİNE KOŞTU
Türkiyr eski güzeli annesi Özlem Kaymaz'ın izinden giden Tara De Vries, Sevgililer Günü'nde kardeşine koştu. 'Nager Sendromu' hastası Daniel'ın yanına Hollanda'ya giden genç model, bu hareketiyle ise hayatında en değerli şeyin ailesi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.



SEMBOL KARE
Bir ankette eşi Kenan İmirzalıoğlu ile "14 Şubat'ın sembol çifti" seçilen Sinem Kobal'dan aşk paylaşımı... Güzel oyuncu, eşiyle çekilen bu romantik kareyle Sevgililer Günü'nü kutladı.



MEGA KUTLAMA
Dün kutlanan Sevgililer Günü'nde Tarkan da aşka geldi... Megastar, 2016'da evlendiği kızı Liya'nın annesi Pınar Tevetoğlu ile bu aşk pozunu paylaştı. Ünlü sanatçının beğeni rekoru kıran ve yüzündeki gülümsemenin olay olduğu bu fotoğrafa ise "Güzel yenge, adeta 'yakalarsam muck muck' der gibi" esprileri yağdı.



YENGE AŞKA GELDI
Mustafa Sandal'dan sonra aşkı Melis Sütşurup'tan da sosyal medyada ilan-ı aşk geldi. Sosyetik güzel, 14 Şubat şerefine Musti ile fotoğrafını Instagram'da paylaşıp "Her şey çok güzel" dedi.



KRAL TEBRIK
Yıldız futbolcu Mesut Özil, Sevgililer Günü şerefine Amine Gülşe ile nişanından bu kareyi paylaştı. Özil'in bu aşk fotoğrafı, beğeni yağmuruna tutuldu.