Rahat uyu anne evimizi temizledim

Mart 2007’de annesini, 4 Ekim 2008’de ise babası ve üç kardeşini kaybeden Murat Edin, önceki gün Kemer Country’de anma töreni düzenledi. Murat’ın sözleri, ağlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2018 Güncelleme 06 Ekim 2018, 01:54
Rahat uyu anne evimizi temizledim

İÇİNDEKİLER

Tam 10 yıl önce yaşanan bir felaket, tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı. 2007'de eşi Mehpare Hanım'ı kanser nedeniyle kaybeden Kemer Country'nin sahibi Esat Edin, 4 Ekim 2008'de ise üç çocuğuyla Kaz Dağları'nda sele kapılarak yaşamını yitirdi. O dönem 14 yaşında olan Murat ise eğitim için bulunduğu Londra'da tüm ailesini kaybettiğini öğrendi.

Şimdi 24 yaşında bir delikanlı olan Murat Edin'in acısı, kuşkusuz dinmek bilmedi. Üniversite eğitimini ABD'de tamamlayan genç adam için her şeyden önemlisi, tüm ailesinin anılarını yaşatmak oldu. 10 senedir babası ve üç kardeşini yitirdiği 4 Ekim'de ailesini anan Murat, bu sene de en sevdiklerini yad etti. Murat Edin, Kemer Country'de ailesinin yakın dostlarıyla bir araya gelip onlarla ilgili hatıralar dinledi. Murat'ın şu cümleleri ise bir kez daha yürek burktu:



YÜREKLERİ BURKTU
"Annemle son zamanlarında pek vakit geçiremedik ama bahar temizliğini asla kaçırmadığını hatırlıyorum. Odamdaki giysilerden oyuncaklara kadar her şeyi ayırır ve kullanmayacağım şeyleri başkalarına verirdik. Uzun süre 4 Ekim'de ne yapacağımı bilemedim ama bugün o daha rahat uyusun diye her zaman yaptığımız şeyi yaptım; evimizi temizledim. Ben odamda gözyaşlarıyla temizlik yaparken hepinize neşe dilerim."