Milli Diva!

Tatil için Komşu’ya akın eden ünlüler, Mikonos’ta servet harcarken Bülent Ersoy’un Türklük damarı tuttu. Kos Adası’na giden Diva, Türk esnaftan alışveriş yapıp, Türk yemekleri yedi. Ersoy, yurt dışında da kendi vatandaşlarına kazandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2018 Güncelleme 08 Temmuz 2018, 02:14
Milli Diva!

İÇİNDEKİLER



Magazin dünyasının ünlüleri tatil için Yunanistan'a akın etti, Komşu esnafı bayram yaptı. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, sosyetik Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, Esin Moralıoğlu, işadamı Gökhan Çarmıklı ile aşkı Bahar Tangır ve İvana Sert Komşu'da keyif çattı. Ancak Kos Adası'nı ziyaret eden Bülent Ersoy'un burada da Türklük damarı tuttu. Ünlü sanatçı, Yunan esnafı yerine özellikle Giritli Türkler'in dükkanlarından alışveriş yapmayı tercih etti. Türk dükkanlarından alışveriş yapan Diva'nın yaklaşık 5 bin euro (yaklaşık 27 bin lira) harcadığı öğrenildi.


LOKUM VE BAKLAVA İSYANI
Ersoy, karnı acıkınca da soluğu Türk restoranlarında aldı. Lahmacun ve kebap siparişi verdiği öğrenilen Diva'nın çarşıdaki Türk lokumu ve baklavasının Yunan ürünleri gibi satıldığını görmesiyle de tepesi attı. Ersoy'un "Lokum da baklava da Türk mutfağının güzide lezzetleri… Yunanlılar, hazıra konmuş. Böyle iş mi olur?" diye sinirlendiği öğrenildi. Diva, daha sonra Bodrum'un yolunu tutarken diğer ünlüler ise Mykonos Adası'ndaki çılgın partilerde eğlenerek Yunanistan'a para akıtmayı sürdürdü.


ADRESLERİ MİKANOS
Hacı Sabancı aşkı Nazlı Kayı ile Mikonos'ta para saçıyor.


Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkaran İvana Sert, aşkı Can Çelebi'ye de bol bol poz veriyor.


İşadamı Gökhan Çarmıklı, sevgilisi Bahar Tangır ile Komşu'da aşk tazeliyor.

DOĞAN SAVAŞ