Mumcu yine Özgür

Magazinsel aşkları yüzünden bir kesimin eleştirdiği gazeteci Özgür Mumcu, Sıla'dan sonra aşk yaşadığı Bilge Öztürk ile de yollarını ayırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2014 Güncelleme 15 Mart 2014, 01:26
Mumcu yine Özgür

İÇİNDEKİLER

Megastar Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk ile şarkıcı Sıla'nın eski sevgilisi gazeteci Özgür Mumcu'nun yaşadığı birliktelik magazin sayfalarında manşetleri süsledi… Megastar'dan sonra Salih Alexander Çakır ile aşk yaşayan Öztürk'ü, Mumcu ile geçen ay ilk kez Nişantaşı'ndaki Sess Bar'da görmüştüm. Ama ikilinin arkadaş olduklarını düşünmüştüm. Meğer 1 aydır birliktelermiş. Herkes tarafından sürpriz olarak karşılanan ilişkileri ise çok uzun sürmemiş.

Duyduğuma göre birlikte görüntülendikten bir hafta sonra bir araya gelen sevgililer; konuşup ayrılık kararı almış. İkili yeteri kadar birbirlerine zaman ayıramadıkları için ilişkilerini yine arkadaşça sürdürmeye karar vermişler. Duyduğuma göre Özgür Mumcu'nun Bilge Öztürk'ten ayrılma nedeninin altında; "magazinsel aşklarla gündeme gelmeme isteği" de yatıyormuş.

Gazetecilik bayrağını merhum babası Uğur Mumcu'dan devralan Özgür Bey, Sıla ve Bilge Öztürk'le yaşadığı magazinsel aşklar nedeniyle bir kesim tarafından eleştirilmiş. Özgür Mumcu, bu yüzden de bir süre kendisini magazinsel aşklara değil Türkiye gündemine adayacakmış...

DİDEM UZEL'İN ANNELİK HAYALİ

Borsacı Selim Sarı ile 2011'de evlenen Didem Uzel'in en büyük hayali anne olmakmış. Evlendikten sonra eşinin yanına ABD'ye yerleşen Uzel, ortak bir arkadaşımıza anne olmak istediğini söylemiş. Ancak anladığım kadarıyla bu konuda bir sorun yaşıyorlarmış. Bu nedenle arkadaşım ona tüp bebek yöntemini denemesini söylemiş ama Uzel, şimdilik böyle bir şeye başvurmak istemediğini dile getirmiş. Bu durum nedeniyle morali biraz bozuk olan Didem Hanım, kendini takı tasarımına adamış. Kısa sürede de bu alanda hayli yol kat eden Uzel, ürünlerini bir internet sitesi üzerinden satışa çıkarmış. Üstelik bu işten de hatırı sayılır bir gelir elde ediyormuş. İnşallah en kısa zamanda anne olma hayalini de gerçekleştirir.

ÇOK SESLİ OYUNCU İSTANBUL'A GELİYOR

'Polis Akademisi' serisinde yaptığı ses taklitleriyle tanınan ünlü komedyen Michael Winslow, 22 Mart'ta Türkiye'de tek gösteri yapacak. 10 bin farklı sesi taklit edebilen Amerikalı komedyen, dünya turnesi kapsamında İstanbul'da bir gösteri sunacak.
Ünlü komedyen, gösterisini İngilizce olarak sahneleyecek ve gösteride tercüman kullanılmayacak.
Ses efekti konusunda dünyanın en iyi isimleri arasında gösterilen Winslow; tebeşirin tahtada çıkardığı sesten jet uğultusuna kadar binlerce sesi birebir taklit edebiliyor.

GÜNÜN SÖZÜ:

Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar. (Mevlana)

HAFTANIN ENLERİ

Haftanın filmi:
Sürgün İnek
Haftanın dizisi: Kurtlar Vadisi Pusu
Haftanın mekanı: Bebek Biber
Haftanın restoranı: Nişantaşı Sosa
Magazin gündemi: Mustafa Üstündağ'ın gazetecilere küfür etmesi