İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve tüm CHP kavgaya tutuştu! Turizm merkezi haliç, pisliğe boğuldu

Muhalefette herkes, işi gücü bıraktı. CHP başkanlığına oynadı! Hizmet, başka bahara kaldı! İmamoğlu’nun artık hiç umursamadığı İstanbul'da, ‘Altın Boynuzu çöp, lağım ve koku bastı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2023 Güncelleme 20 Haziran 2023, 06:56
İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ve tüm CHP kavgaya tutuştu! Turizm merkezi haliç, pisliğe boğuldu

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu, koltuk telaşında... İmamoğlu, liderlik umudunda... Kuşoğlu, "çark işlesin" çabasında... Özgür Özel, deparda... Seçmen, yasta! Mahalle isyanda... Peki ya belediyeler? Onlar da ne yazık ki artık çok geri planda...



Son olarak Ankara'yı, sel bastı. İzmir'i CHP sevdası yaktı. İstanbul'da ise "Altın Boynuz" karardı! Haliç, resmen pisliğe battı! Çöpler, yollara taştı. Sular siyahlaştı. Ağır koku başladı. Vatandaş, haykırdı: İstanbul'u kurtarın!



İSTANBUL'U AK PARTİ YÖNETİRKEN YÜZME YARIŞLARI YAPILIYORDU



CHP'Lİ İMAMOĞLU DÖNEMİNDE YANINA BİLE YAKLAŞMAK İMKANSIZ



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimleri kaybetti. 'Değişim' isteyenlere direndi. Mahallenin hedefi haline geldi. Üst üste darbeyi, oğlum dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yedi. Eski pislik dolu günlerine dönen Haliç'i bile görmeyen İmamoğlu, Genel Başkanlığı dert edindi. Kılıçdaroğlu'na seslendi. "Gerekirse genel başkan da değişmeli. Onurlu bir şekilde süreci yönetmeli. Sonra birine el vermeli" dedi. Üstü kapalı, kendisini işaret etti.



KUŞOĞLU KONTENJANI
Bu arada Abdüllatif Şener'in "Sinan Oğan'a oy verdim" açıklamasından sonra, gözler Kılıçdaroğlu'nun sır küpü Bülent Kuşoğlu'na çevrildi. Kuşoğlu'nun önce DYP'de siyaset yaptığı, ardından Türkiye Partisi'ni kuran Şener'in yardımcısı olduğu gündeme geldi. 2018'de de Şener'i Kılıçdaroğlu'na önerdiği kaydedildi. Dün Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Şener ile ilgili "CHP vekili iken buluştuk. Bana 'Sizin sığınmacılar politikanız, benim partimin sığınmacılar politikasından daha doğru. CHP'den aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm' demişti" diyerek bir sırrı daha deşifre etti.



Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ziyaretinde kendisine Faik Öztrak'ın "Aman dikkat edin yerler kaygan burada" dediğini, kendisinin de gülümseyerek "Yere sağlam basıyoruz" cevabını verdiğini anlattı.



TURİST BAŞKAN HALİÇ'E BAK
AK Parti döneminde hayata döndürülen Haliç'ten eser kalmadı. Altın Boynuz, kahverengine boyandı. İBB Meclisi'nden Sadullah Hasanoğlu, "İBB yönetimi Silivri'den getirdiği çöp sularını Haliç'e boşaltıyor" iddiasını ortaya attı. Vatandaş İmamoğlu'na çağrı yaptı: Turist başkan, Haliç'in halini ne zaman göreceksin?..

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN