İla cehenneme zümera

Mehmetçik, bayrak diktiği Burseya ve Darmık Dağları’nda 34 teröristin ‘hatıra’ fotoğraflarını ele geçirdi. Araştırmada hainlerin hepsinin öldürüldüğü belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2018 Güncelleme 12 Şubat 2018, 02:09
İla cehenneme zümera

İÇİNDEKİLER

Zeytin Dalı Harekâtı'nda dünyaya parmak ısırtan Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin ve çevresini PKK/ KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristlerden temizlemeye devam ediyor. Sivil halka bir şey olmaması için özel hassasiyet gösteren askerlerimiz, hainlerin inlerini başlarına yıktı. Afrin'in Kandil'i olarak bilinen ve tünellerin bulunduğu Burseya, Darmık ve Pars Dağları'nı yerle bir etti. Burseya Dağı'nda operasyonları yürüten Mehmetçik, bir teröristin çantasını ele geçirdi.


Çantadan çıkan USB bellekteki onlarca fotoğraf arasındaki 2 kare ise harekâtın ulaştığı başarıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Türk İstihbarat birimleri, sağ ve yaralı olarak yakalanan PKK/ KCK/PYD-YPG'li teröristler ile yerel kaynaklarından aldığı bilgilerle bu iki fotoğrafın sırrını ortaya çıkardı.


İki fotoğrafta yer alan 20'si kadın 14'ü erkek olan PKK/KCK/PYDYPG'li olan teröristlerin tamamının öldürüldüğü belirlendi.


Sırrıberk ARSLAN