Fetödonya

Gazeteci-yazar Ayhan Demir, FETÖ’nün Makedonya yapılanmasını anlattı: Siyasiler örgütü koruyor. Kalleşlerin gazeteleri ve okulları hala aktif. Hainler büyükelçimize ölüm tehditleri yağdırıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2017 Güncelleme 14 Aralık 2017, 03:05
Fetödonya

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü FETÖ'nün hainliği bitmedi. Emekli hakim Ahmet Zeki Üçok, "FETÖ'nün Makedonya'da suikast timi var" dedi. Gözler Makedonya'ya çevrildi. Gazeteciyazar Ahmet Demir, FETÖ'nün Makedonya yapılanması hakkında önemli bilgiler verdi. Makedonya'daki önemli siyasi partilerin örgütü koruduğunu söyleyen Demir, bu partilerin başında da koalisyon ortağı olan Arnavut partisinin geldiğini söyledi.


Kalkandelen Belediye Başkanı Teuta Arifi, FETÖ'ye kol kanat geriyor.


BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK
Birçok FETÖ'cünün Makedonya'ya kaçtığını hatırlatan Demir, "Makedonya'daki FETÖ'cüler, Büyükelçimiz Tülin Erkal Kara başta olmak üzere birçok temsilcimize ölüm tehditleri savuruyor" dedi ve ekledi: "FETÖ, Makedonya'da 1992'den beri etkin. 'Makedonya İmamı' coğrafya öğretmeni Bayram Pınarbaşı. Bu kişi, ülkede örgüte eleman kazandırıyor. Örgütün gazetesi Zaman Makedonya ve örgütün 8 okulu hala ülkede çok aktif. FETÖ okullarına asla dokunulmuyor. Kalkandelen (Tetova) Belediye Başkanı Teuta Arifi ve Gostivar eski Belediye Başkanı Nevzat Bajta, FETÖ'yü koruyor. Öyle ki, Zaman Makedonya'nın Türkçe ve Arnavutça sayıları, her iki belediyede ücretsiz dağıtılıyor. Arifi'nin akrabası ve şoförü olan Vahid Süleymani, aynı zamanda Zaman Makedonya'nın dağıtım sorumlusudur."


Tehdit edilen Makedonya Büyükelçimiz Kara, sürekli güvenlik ikazı yapıyor.