Aşk imamı

FETÖ’nün kirli çamaşırları ortaya döküldü. Evlenmek isteyen örgüt üyelerine hayal ettikleri özelliklere sahip kız bulduklarını söyleyen Konya büyük bölge imamı itiraflarıyla bayılttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2016 Güncelleme 07 Ağustos 2016, 03:11
Aşk imamı

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milleti FETÖ'cü hainlere gereken cevabı verdi. Devlet kurumlarında hainlerin temizliği sürerken, ele geçirilen imamların itirafları çarpık zihniyeti gözler önüne serdi.

ÇÖPÇATANLIK İTİRAFI
Konya'daki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yakalanan örgütün sözde büyük bölge imamı Ü.Ç. çöpçatanlık yaptıklarını itiraf etti. Etkin Pişmanlık Yasası'ndan faydalanmak isteyen Ü.Ç, ifadesinde FETÖ/PDY yapılanmasıyla ilgili bildiği bütün her şeyi anlatacağını bildirdi. Ü.Ç, 17-25 Aralık sürecinden sonra geçimini sağlamak için içerisinde yer aldığı örgütten kopmaya başladığını, 2014 Ağustos'unda bağlarını kestiğini öne sürdü. Ü.Ç, örgüt içindeki evliliklere ilişkin ise şunları söyledi: "Örgütte bekar imamlara bir üstündeki bağlı olduğu imam gelerek, evlenme zamanının geldiğini, evlenmek isteyip istemediğini sorar. Evlenmek istemeyenler, biraz daha bekleyeceğini söyler. Evlenmek isteyenler evleneceği bayanda olmasını istediği özellikleri (boy, güzellik, kilo, çalışıp çalışmaması, memleketi gibi) bildirir. Onlar da cemaat içerisinden istenen özelliklere uyan bayanın fotoğrafını getirerek gösterir. Fotoğraftaki bayanı beğenmezsen, beğenene kadar farklı farklı bayanların fotoğraflarını gösterirler. Fotoğraftaki bayanı beğenirse imamın evinde uygun bir şekilde görüştürülür. Her iki taraf da birbirini beğenirse evlilik sağlanır. Eğer taraflardan biri diğerini beğenmezse evlilik olmaz."

İHANET ÇETESİNİN GERÇEKLERİ
Konya'da devlet kurumlarını saran FETÖ'nün 26 kişilik ihanet çetesi tutuklandı. İtirafçı olan büyük bölge imamı Ü.Ç. şunları söyledi: "Gülen, üyeleriyle manevi bağ kurmak için sembolik olarak 1 dolar gönderirdi. İmamlar ayrılmak isteyenleri 4 kişilik mahkemelerde yargılıyordu. Eyalet imamları 'Kakao' adlı bir program aracılığıyla gizlice mesajlaşırdı. FETÖ lideri diyalog, hoşgörü gibi söylemleri tamamen maske olarak kullanıyordu."