Utanç verici

Cumhurbaşkanı'ndan iki şehit polis için mesaj: PKK'yı şirin gösterip, bu olayı görmezden gelenlerin niyeti belli. Örgüte sırtını dayayanların sessiz kalması utanç verici

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2015 Güncelleme 23 Temmuz 2015, 01:55
Utanç verici

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceylanpınar'da iki polis memurunun şehit edilmesi olayını lanetledi, şehitlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Faillerin yakalanması için tüm imkanların seferber edildiğini ifade eden Erdoğan, bu olayı görmezden gelen ve neredeyse terör örgütü PKK'yı şirin göstermeye çalışanların niyetinin belli olduğunu kaydetti. "Sırtını terör örgütüne dayadığını alenen ifade eden çevrelerin PKK'nın vahşi terör eylemleri karşısında sessiz kalması, yaptığı saldırıları kınayacak cesareti bile gösterememesi, utanç verici bir durumdur" diye konuştu.

FAİLLERİ BULACAĞIZ
Erdoğan, "PKK ve DAEŞ de dahil olmak üzere terörün her türüne karşı olan devletimiz, Suruç'ta 32 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısının faillerini ve Ceylanpınar'da iki polisimizi şehit edenleri ortaya çıkarmak için tüm imkanları seferber etmiş durumdadır. Terörün dininin, mezhep ve milliyetinin olmadığına, vahşetin hiç bir bahaneyle haklı gösterilemeyeceğine inanan aziz milletimiz, herhangi bir terör örgütünün yekdiğerine tercih edilemeyeceğinin de bilincindedir" dedi.