7 saniyede kavurma..

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
7 saniyede kavurma..
'Asla olmaz' demeyin, oluyor... Burdur'un Gölhisar ilçesinin geleneksel yemeklerinden kavurma, sadece 7 saniye içinde pişirilip, servis ediliyor. Mehmet Serttaş, yörede meşhur olan kavurmayı 7 saniyede nasıl pişirdiğini şöyle anlatıyor: "Et, sinir ve damarlardan temizleniyor. Daha sonra çok ince doğranıyor ve saçtaki kuvvetli ateşte hayvansal yağın içine atılıyor. Yapısına göre 5-10 saniyede pişen ve kavurma haline gelen etler salatayla servis ediliyor.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.