Aşk indirimi

Sevgililer Günü piyasayı hareketlendiriyor. İnşaattan takıya, giyim ve ayakkabıya kadar pek çok sektörde yüzde 70'e varan indirim var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2012 Güncelleme 05 Şubat 2012, 01:41
Aşk indirimi

İÇİNDEKİLER

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı zaman kala, markaların indirim yarışı hızlandı. Telefon operatörleri, giyim markaları, ulaşım firmaları ve aklınıza gelebilecek her türlü tüketim markası 'Sevgililer Günü kampanyası' adı altında indirimlere ve cazip olanaklara yer veriyor.

BAYAN ÜRÜNLERİ ÖNDE
Ayakkabıda yüzde 50'ye varan indirim, giyimde yüzde 70'i buluyor. Otobüs ve uçak biletleri, o güne özel sevgililere avantajlı yolculuk fırsatları sunuyor. Hatta bir inşaat firması, sevgililere Kıbrıs'taki projesinde yüzde 10 indirim uyguluyor. PTT; kargo, kurye ve küçük paket (kayıtlı) gönderilerine yüzde 10 indirim yapıyor. Bunların yanı sıra araç kiralamada Sevgililer Günü'ne özel birbirinden lüks otolarda cazip fiyatlar sunuluyor. Restoranlar 14 Şubat'a özel sabit fiyatlı özel mönüler hazırlarken, bazı oteller de sevgililere yüzde 25'e varan indirimli konaklama olanakları sunuyor. İndirimlerin daha çok bayan markalarında olması erkeklerin yüzünü güldürüyor.

HANGi SEKTÖR NE YAPIYOR?
Pırlantada yüzde 50 avantaj
Pırlantalarda yüzde 50'ye varan fiyat düşüşü dikkat çekiyor. Kuyum firmaları, fiyat avantajları sunmanın yanı sıra, ürün alana hediye de veriyor. Fırsat sitelerinde indirim oranı yüzde 70'i buluyor.

Mutfak eşyaları da sırada
Mutfakta da indirimler çok cazip. Küçük ev aletlerinin yanı sıra mutfak eşyalarında da yüzde 30'u bulan indirimler gerçekleştiriliyor.

Ayakkabı ve çanta avantajlı
Ayakkabılarda fiyatlar yarı yarıya düştü. Sevdiğine ayakkabı hediye etmek isteyenler için yüzde 50 indirimli fiyatlar bulunuyor. Ayakkabıya uygun çanta almak isteyenler için de benzer indirim var.