AÖF final sınav soruları ve yorumları nasıl? AÖF 18-19 Ocak final sınav soru ve cevapları Anadolu Kampüs'te yayında mı?

18-19 Ocak AÖF final sınavları yapıldı. Öğrenciler AÖF final sınav soruları ve cevaplarını merakla bekliyor. Sınav soruları ve cevapları henüz yayımlanmadı. AÖF soru ve cevaplar "ANADOLUM e-Kampüs" sayfası üzerinden erişime açılacak. Sayfaya giriş yapıldıktan sonra "Derslerim" sekmesine tıklanıyor. Bu bölümde çıkmış sorular görüntülenebiliyor. 4 yanlış 1 doğru uygulamasından sonra öğrenciler, soruları daha dikkatli çözmeye başladı. 20 sorunun sorulduğu 30 dakika boyunca öğrenciler yanlışın doğruyu götürmemesi için sorular üzerinde bolca düşünüyor. İşte AÖF final sınav soruları ve yorumları detayları haberimizde...

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 09:22 Güncelleme 20 Ocak 2020, 09:22
AÖF final sınav soruları ve yorumları nasıl? AÖF 18-19 Ocak final sınav soru ve cevapları Anadolu Kampüs’te yayında mı?

İÇİNDEKİLER

18-19 Ocak'ta AÖF final sınavına giren öğrenciler şimdi AÖF soru cevaplarının ve AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. AÖF sınav soruları ve cevaplarının önümüzdeki hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre, 2020 AÖF final sınavı sonuçlarının 29-30 Ocak tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre, 2020 AÖF final sınavı sonuçlarının 29-30 Ocak tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NEREDEN SORGULANIR?

AÖF soru ve cevaplar "ANADOLUM e-Kampüs" sayfası üzerinden erişime açılacak. Sayfaya giriş yapıldıktan sonra "Derslerim" sekmesine tıklanıyor. Bu bölümde çıkmış sorular görüntülenebiliyor.

GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ


AÖF E KAMPÜS GİRİŞİ

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi, hizmete sunduğu "Anadolum eKampüs" uygulamasıyla öğrencilerine öğrenim kolaylığı sağlıyor. AÜ Açıköğretim Sistemi, derslerin ünitelerine ait yazılı, görsel, işitsel ve görsel-işitsel tüm ders materyallerini, Anadolum eKampüs uygulaması aracılığıyla öğrencilerinin kullanımına sunuyor. Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF FİNAL SINAV YORUMLARI

#aöf gerçekten artık öffffff !!

Çalılmadığım yerden çıktı yine sorular ,desemde fena değildi kaldı yarınkiler

23 senenin 17 senesi sınav... #AÖF

Bir günde 6 dersten sınav mı,
Birde farklı okullarda özellikle yeni başlayan biri için sence de fazla değilmi #aöf

Bu saatte de sınav olması ne bileyim #aöf

Tubiii ?@tugbaatzn

Ben matris değil matrix bilirim, kurşuna teğet geçen

Tubiii ?@tugbaatzn
Sınavda matris integral vardı??ben meslek lisesi mezunuyum ne bilem matris falan

Tayfun A.
Şu an ihtiyacım olan şey AÖF ikinci oturumların ani bir kararla iptal edilmesi ve buluşup bir kahve içelim mi teklifi.

İsMaiL ErdağLı
#aöf Sınavında çıkan twitterdaki twitlerin kac karakterden olustugu sorusunu 140 karakterle selamlıyorum

Kübb ?? ?@kbratml23
Sevgili #aöf matrisi matriks sanan insanlara neler soruyorsun öyle ????

Ragnarat ?@ademaratt
aöf'teki twitter sorusunu yanlıs yapan gelip burda sekil sukul yapmasın siteyi terketsin

Derûniseyyah ?@kusu_hu
Aöf ikinci oturumuna 2 saat kala çıkmış sorulara sarmak hohhh stres stres ??Bu sınavi geçersem dönem dersim kalmıyor mezuniyete adımlar inş????

CaNDaN ?@Can_Ki_
#Aöf sorular kolay gibiydi bu işte bi iş var kesin
üstelik çıkmış sorular vardı
Sadece bana mı öyle geldi
Çok şüpheli bir durum
Aöf acimaz

ümit KARAKURT ?@UmutKarakurtT
Biraz önce AÖF final sınavın dan çıktım.

Ezberin hafizan İyiyse yüksek puan alman garanti Malesef sistem buna göre uyarlanmış EZBER YAP GEÇ

Ayşegül Nergiz ?@nergizaysgl
Twitter kullanip gelen soruyu yanlis yapan bi benimdir heralde ya ????

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SORU VE CEVAPLARINA ULAŞMA YÖNERGESİ

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Eğer fakültede bu sistemle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Öğretim Üyeleri, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler.

Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır.

AÖF SINAV SORULARI NASILDI?

4 yanlış 1 doğru uygulamasından sonra öğrenciler, soruları daha dikkatli çözmeye başladı. 20 sorunun sorulduğu 30 dakika boyunca öğrenciler yanlışın doğruyu götürmemesi için sorular üzerinde bolca düşünüyor. AÖF sınavına giren öğrencilerden bazıları sınavın her yıl olduğu gibi standart zorlukta olduğunu ifade ediyor. Diğer grup öğrenciler ise 4 yanlış uygulamasının öğrencileri büyük oranda etkilediğini ifade ediyor. Çoktan seçmeli soru sistemi ile yılda binlerce kişi üniversite mezunu oluyor.

AÖF SINAV GEÇME NOTU NEDİR?

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

ARA SINAV NOTUNUN BAŞARI NOTUNA KATKISI NE KADAR?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30'u, dönem sonu sınav notunun %70'tir.
Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; "Çağdaş Felsefe" dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.
Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi, 1982 yılında kurulmuş, uzaktan eğitim yöntemiyle öğrencilere hizmet veren, Anadolu Üniversitesi'nin bir fakültesidir. AÖF, üniversite okumak isteyipte, maddi zorluklar yüzünden okuyamayan ya da ikamet ettiği şehir içinde üniversite kazanamayan fakat farklı bir şehirde okuma imkanı olamayan, örgün eğitim veren üniversitelerde okuma şansı yakalayamamış öğrencilere büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir. Açıköğretim Fakültesi'nde devam zorunluluğu olmadığından, derslere girmeden sadece sınavlara girerek devam edebileceğiniz bir sistemdir.

Açıköğretim Fakültesi, tüm Türkiye'de hizmet veren bir sistem olmasının yanısıra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti diğer Türk Cumhuriyetleri ve Batı Avrupa'da ki Türk vatandaşlarına hizmet vermektedir.