Eski damat dehşeti

Mehdi Karakaş, üzerine kuma getirdiği eşi Şükran’dan boşandı. Ancak babasının evine taşınan kadının peşini bırakmadı. Adana’dan İstanbul’a gelerek eski kayınpederi Rıfkı Karakaş’ı ağır yaraladı. Sırra kadem bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2024 Güncelleme 15 Mayıs 2024, 07:00
Eski damat dehşeti

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay, geçen hafta İstanbul Esenyurt'ta yaşandı. Bayram kod adlı Mehdi Karakaş, şiddet uyguladığı ve üzerinde kuma getirdiği 3 çocuk annesi Şükran Karakaş'tan boşandı.

Kadın, babası Rıfkı Karakaş'ın evine taşındı. Ancak Mehdi Karakaş, peşini bir türlü bırakmadı. Adana'dan İstanbul'a gelerek eski kayınpederi Rıfkı Karakaş'a iş yerine giderken yaklaştı. "Şükran'ı ve 3 çocuğumu istiyorum" diyen eski damat, bıçakladı. Ağır yaralanan Karakaş, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adamı hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan Karakaş, hayati tehlikeyi atlattı.

"YAKALAYIN ŞU CANİYİ"
Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlıyı bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Caninin sabıka kaydının kabarık olduğu ortaya çıktı. Olay yerinden hızla kaçtığı kameralara da yansıyan şahıs için ekipler, Mehdi Karakaş'ın özellikle İstanbul-Adana ve Muş üçgeninde olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Tedavisine devam edilen Rıfkı Karakaş, zanlının yakalanmasını istedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN