Sarımsaklasak da korunsak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Sarımsaklasak da korunsak

İÇİNDEKİLER

Beyaz sarımsağın siyaha dönüşmesi sırasındaki fermantasyon süreciyle içeriği zenginleşen siyah sarımsak, enfeksiyonu önlüyor. Mide ve karaciğeri koruyor. Kolesterolü düşürüyor. Diyabet semptomlarını iyileştirici, dolaşım sistemi hastalıklarını önleyici etkiye sahip olan siyah sarımsak, hücre yenilenmesini sağlıyor. Diyetisyen Gizem Gençyürek, "Ağızda koku ve kötü tat bırakmaması sebebiyle günde 2 tane çiğnenerek rahatlıkla tüketilebilir" diyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN