Cumhur İttifakı sonuna kadar var

MHP Lideri Bahçeli, son günlerde ortaya atılan Cumhur İttifakı’nda çatlak olduğu iddialarına sert cevap verdi: Cumhur İttifakı sonuna kadar var ve ayakta kalacak. Cumhurbaşkanımızla olan dostluk ve kardeşlik hukukumuzu anlayabilmeniz için balığın kavağa tırmanmasını beklemekten başka alternatifiniz kalmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Cumhur İttifakı sonuna kadar var

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı:

Ferdi Tayfur'un şarkısının çaldığı ve yürüyüş yaptığım videodan sonra çarpık değerlendirme yapanlar kulağınızı açıp beni dinleyin. Tayfur'un seslendirdiği gibi, "Hainsin diyorsam, söyleten sensin", işte bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlara.

Cumhur İttifakı'nın tasfiyesine ümit bağlayanlar size kötü haberim var. İttifak, sonuna var olacak ve ayakta kalacak. Cumhurbaşkanımızla olan dostluk ve kardeşlik hukukumuzu anlayabilmeniz için balığın kavağa tırmanmasını beklemekten başka çareniz yok.

"Türkiye'de yerel halk yok, Türk milleti var" mesajımın adresi de DEM'ciler, CHP'li bazı belediye başkanları. Mehmet Şimşek'in her zaman arkasındayız.

Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirdi. "Bu şahsın ağzından PKK-YPGPYD'ye karşı tek kelamın çıkmadığını acaba sadece biz mi duymadık? Siyasetin Jetgilleri neredesiniz? HAMAS'a terör örgütü demek Netenyahu'ya vekâlet etmek, Siyonizm'in değirmenine su taşımak, cinayetleri onaylamak demek" dedi.

TAKSİM MİTİNG YERI DEĞİLDİR
Başkan Erdoğan, 13. Çalışma Meclisi Yemeği'nde konuştu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik eden Erdoğan, "Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı'nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumuyken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim. İstanbul'da gösteri, miting ve yürüyüş güzergahları bellidir" dedi.
BURCU ŞEN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN