'Duygu'sal tepki

Metin Akpınar’ın kızı çıkan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı adına sahte hesap açıldığını anlattı. O hesaptan kendisine “İnşallah Metin Akpınar sana zırnık miras bırakmaz!” ifadesinin yazıldığını açıkladı. Şu sözleri ise gündemi bir kez daha salladı: Hafta içi 1980 yıllarını konuşacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2024 Güncelleme 30 Nisan 2024, 07:03
’Duygu’sal tepki

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Duygu Nebioğlu'nun açıklamalarına kilitlendi. Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da Uğur Dündar olduğunu belirtti. Tüm bunlar devam ederken Nebioğlu annesi Suphiye Orancı adına sahte Instagram hesabı açıldığını paylaştı. Fake (sahte) profili ifşa eden Nebioğlu, "Bu hesap annemin hesabı değildir" deyip şu ifadeleri yazdı:

- Lütfen şikayet eder misiniz? Doğru yolda olmasaydım eğer beni, bizi rahatsız eden hesaplarla karşılaşmayacaktık. Malum dayak yiyince dayak atmayı öğreniyorsun. Sen her kimsen seni attığın mesajlarla döverim sanıyorsan yanılıyorsun. Senin ve senin gibileri yıllardır emek verdiğim zekamla gömerim.

İŞİNE GELMEYİNCE KAPADIN
Duygu Nebioğlu, annesi adına açılan sahte hesaptan mesajlar aldığını da açıkladı. Suphiye Orancı adlı sahte hesaptan peş peşe gelen mesajlar ise şöyle...
- Noldu Duygu, işine gelmeyince yorumlara kapadın? İnşallah Metin Akpınar sana zırnık miras bırakmaz.
- Ablarının aklı yok mu onların araması lazım. Sana ne... Nebioğlu bu mesajlara, "Biraz daha üreterek yaz madem" cevabını yolladı. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun, "Tezlerini nasıl çürüttüğümü hafta içi anlatıyorum. 1980 yıllarını konuşacağız" şeklindeki paylaşımı da şimdiden merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN