Kariyer rekoru kırdı

Barış Alper galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını söyledi. Yıldız isim, “Güzel bir galibiyet aldık. Tek hedefimiz şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2024 Güncelleme 16 Nisan 2024, 07:00
Kariyer rekoru kırdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray şampiyonluğa yürürken, Mauro Icardi yine üstüne düşeni yapmaya devam ediyor. 31 yaşındaki futbolcu Alanya deplasmanında takımının 4. golünü attı. Yıldız isim bu sezon Süper Lig'de 19, tüm kulvarlarda 25. kez fileleri sarsmayı başardı. Bu sezon 10 da asist yapan Icardi, bir sezonda en çok skor ürettiği döneme imza attı. Icardi, Alanyaspor'u da ayrıca seviyor... Tangocu yıldız, Süper Lig'de dördüncü kez rakip olduğu Alanya'ya tüm maçlarda gol atmayı başardı. Icardi, her maça 1 gol sıkıştırırken 3 de asist yaptı.

KOMUTAN MERTENS
Galatasaray ilk yarıda kötü oynarken sorumluluk alan Belçikalı yıldız Mertens'in 41. dakikada bir topu direkten döndü. 36'lık yıldız, Ziyech'e verdiği pasla bu sezon ligde 10. asistini yaptı.

NELSSON'DAN KRİTİK HAMLELER
Sarı-Kırmızılılar'da son haftalarda formayı bırakmayan Victor Nelsson, savunmada yaptığı müdahalelerle takımını ayakta tuttu. Danimarkalı yıldız, ilk yarıda araya girdiği pozisyonlarda rakiplerin şut atmasını engelledi ve galibiyette önemli rol aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN