3 milyarlık kavga: Gelen gideni suçladı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt arasında gerilim artıyor. Özer, 31 Mart’tan sonra Esenyurt Belediyesi’ni boş bir kasa ve 3 milyar liranın üzerinde bir borçla devraldıklarını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
3 milyarlık kavga: Gelen gideni suçladı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, önceki dönem CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla başlayan geriyim had safhaya çıktı. Mazbatasını alır almaz Esenyurt'a hizmet etmeye başladıklarını belirten Özer, "Bu gidişatın parti içinde kendi çıkarlarına ters düştüğünü gören bazı odakların mevcut yönetime, kazanılmış belediyelere zarar verme çabası seçim sürecindeki davranışlarıyla ve sonrasındaki uygulamalarıyla aşikardır.

KASADA 1 KURUŞ YOK
Kimse kendi kötücül davranışlarını, parti aleyhine yaptığı çalışmaları, kaybetmemiz için gösterdiği gizli/açık çabaları örtbas edemez" ifadelerini kullandı. Seçildiği 1 Nisan itibarıyla belediyenin kasasının "bomboş" olduğunu öne süren Özer, "Son aylarda giderek yükselen bir ivmeyle birçok ihale ve birçok ödeme yapılmış ve bize boş bir kasa ile 3 milyar TL'nin üstünde bir borç devredilmiştir" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN