Cansu bu aşktan 'yılmaz'!

Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’la aşk yaşadığını söyledi. Daha sonra birlikte olmadıkları iddia edildi. Ama ikilinin boy boy fotoğrafları ortaya döküldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2024 Güncelleme 10 Nisan 2024, 06:53
Cansu bu aşktan ’yılmaz’!

İÇİNDEKİLER

Yılmaz Erdoğan, son dönemlerde özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer aldı. Başından iki evlilik geçen iki çocuk babası Erdoğan'ın Cansu Taşkın ile 2 yıldır aşk yaşadığı iddia edildi. Uzun bir süre magazin gündemini meşgul eden iddiaya ilk açıklama ise Taşkın tarafından gelmişti. Taşkın, konuk olduğu bir YouTube kanalında iddiaları doğrulamıştı. Erdoğan ile aşk yaşadığı söyleyen Taşkın, "Haberler doğru ve aşk yaşıyoruz. Güzel bir ilişkimiz var" demişti.

FOTOĞRAFLAR YAYINLANDI!
Cansu Taşkın'ın itiraflarının ardından ikilinin aralarında kesinlikle böyle bir aşk olmadığı yıllar önce sadece birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü. Taşkın ve Erdoğan'ın aşkını yalanlayan iddiaların ardından flaş görüntüler ortaya çıktı. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, Erdoğan ve ablasının bu yazdan kalma birçok fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. Hatta Vurgun, ikilinin öpüştüğü bir video da paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN