Urfa dopingi

Süper Kupa için gittiği Urfa’da sporseverlerin bağrına bastığı Galatasaray, kupayı kazanıp taraftarıyla bütünleşti. Öz güven depolayan Aslan, İstanbul’a dönüşünde de yine coşkuyla karşılandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2024 Güncelleme 09 Nisan 2024, 06:59
Urfa dopingi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, ligde şampiyonluk yarışı verdiği Fenerbahçe ile Süper Kupa maçı oynamak için gittiği Şanlıurfa'dan istediğini alıp döndü ve büyük bir öz güven depolamayı bildi.

CİMBOM'A SEVGİ SELİ
Urfa'da ilk andan itibaren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'a büyük bir sevgi seli vardı. Renk fark etmeksizin Cimbom'a yoğun bir şekilde ilgi gösteren Urfalı sporseverler, Sarı-Kırmızılı takımı hem bağrına bastı hem de büyük destek verdi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ise maça U19 Takımı ile çıkan rakibi ile kısa süren karşılaşmada istediğini alan taraf oldu. Galatasaray, böylece Cumhuriyet'in 100. yılını iki kupa ile taçlandırma başarısı gösterdi.

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİ
Şanlıurfa'ya özel yöresel kıyafetlerle poz veren Galatasaray, ne olacağı merakla beklenen ve geliri depremzedelere bağışlanacağı duyrulan Süper Kupa'yı alarak taraftarlarıyla da bütünleşti. Süper Lig'de de şampiyonluk hesaplayan Galatasaray daha sonra İstanbul'a dönüş yaptı. Şanlıurfa'da binlerce kişinin selamlayıp fotoğraf çektirdiği Cimbom, İstanbul'da da coşkuyla karşılandı. 17. kez bu kupayı kazanan Galatasaray, camiayı da bu zaferle birlikte mutlu etti.

Puşi giyerek kupa maçı sonunda soyunma odasında poz veren Galatasaraylı futbolcular ve profesyoneller hem gündem oldu hem de sosyal medyayı da salladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN