Fener’de isyan

Fenerbahçeliler, Ali Koç’un adaylık bahanesi ile böylesine skandal bir karar aldığını vurguladı. 18 yaşındaki gençlerin bu olaya alet edilmesi taraftarı çıldırttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2024 Güncelleme 09 Nisan 2024, 06:59
Fener’de isyan

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe taraftarı, Süper Kupa finaline U19 takımıyla giden ve 2. dakikada sahada çekilme kararı alan yönetime ateş püskürüyor. Sarı- Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda başkan Ali Koç'u yerden yere vurdu. İşte o yorumlar: "En çok gücüme giden de Fenerbahçe'nin hiç bir şey elde etmediği ama Ali Koç'un adaylık bahanesi elde ettiği bu süreç sonrası bile cansiperane savunulması. Arkasında durulması. F.Bahçemizi hep birlikte elimizden aldılar."

ÇOCUKLAR ALET EDİLMEMELİYDİ
"50 kere anlattık ama hala anlamayan gerizekalılar için son kez anlatalım... Tepkimiz maça çıkıp çıkmama meselesine değil! Çocukların alet edilmesine..." "Beni şampiyon yapmazlar diyen adam tekrar aday olmaya çalışıyor ve çok büyük bir kesim onu savunuyor." "Üzüldüğüm şey, çok rahat kazanabileceğimiz maçı elimizle vermiş olmamız. dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. Bu protesto Fenerbahçe'ye ne kazandıracak inanın kimse bilmiyor."

UEFA'DAN CEZA ERTELEMESİ
UEFA, Konferans Ligi son 16 turunda USG ile Belçika'da oynanan maçtaki tribün olayları nedeniyle Fenerbahçe'ye 3 deplasman maçı için men cezası vermişti. 3 maçlık cezanın 1 tanesi 2 yıl boyunca ertelendi.

MASTER PLAN!
CBC Sports'ta gazetecilik yapan Nico Cantor'dan çarpıcı açıklamalar, Cantor, "Ali Koç bir master plan yaptı. Yeni seçim öncesi, Fenerbahçe taraftarına düşman bulmayı ve kamuoyunu birleştirmeyi başardı. Eğer ligi kaybederlerse TFF'yi, hakemleri vb. suçlayabilir. Kazanırsa o bir efsane! Her iki durumda da kazan-kazan.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN