Zeynep 'kastık!'

Oy kullanmak için Beşiktaş’ta bir okula giden Zeynep Bastık, sırayı görünce dayanamadı. Kendisi yerine asistanını sıraya sokan Bastık, bu hareketiyle “PES” dedirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2024 Güncelleme 01 Nisan 2024, 07:02
Zeynep ’kastık!’

İÇİNDEKİLER

Türkiye, dün seçime gitti. Kimi zaman ortaya ilginç görüntüler de çıktı. Sanat camiasının tanınmış simalarından şarkıcı Zeynep Bastık, oy kullanmak için geldiği "Levent Lütfi Banat İlkokulu"nda yaptığı hareketle "Yok artık" dedirtti. Cem Yılmaz, Murat Boz gibi isimler oy sırasında yaklaşık 45 dakika beklerken, oy kullanacağı sınıfın önündeki yoğunluğu gören Bastık, kendisi yerine asistanını sıraya soktu. Ünlü popçunun bu kasıntı hareketlerine kimse anlam veremedi.

"ADAPTE OLAMADIM"
Asistanını sıraya geçirip ardından dışarıya çıkan ünlü isim, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise "Çok sıra var, ben beklemeyeceğim, asistanımı bırakıyorum" dedi. Şoförüyle okuldan ayrılan şarkıcı, sıranın yaklaşık yarım saat sonra kendisine gelmesiyle tekrar sandık başına dönerek oyunu kullandı. Kendisi yerine asistanını sıraya sokan şarkıcı "Uçaktan indim adapte olamadım. Midem kötü, kalabalık... Oyumu kullandım" açıklamasıyla şaşırttı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN