Espriler havada uçuştu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2024 Güncelleme 01 Nisan 2024, 07:02
Espriler havada uçuştu!

İÇİNDEKİLER

Levent'teki Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullanan Cem Yılmaz, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına şaka yollu takıldı. Yılmaz, diğer sınıflara oranla oy vereceği sınıf önünde kuyruk olmadığını fark edince "Bizim sandık Elit Plus arkadaşlar" diyerek espri yaptı.

MUHTAR ADAYI OLUYOR!
Yavuz Seçkin, eşi Dicle Güler ve kızı oy kullanmak için Acarkent'deki Ted Koleji'ne geldiler. Seçkin, "Belki bir sonraki seçimde muhtar adayı olurum" diyerek güldü.

ELDE VAR EVET
Kerem Bursin de oyunu Acarkent'te kullanan ünlü isimler arasındaydı. Vatandaşlık görevini yerine getiren Kerem Bursin, "Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir gün... Hayırlısı neyse o olsun" dedi.

HIZLI ÇIKTI!
Şarkıcı Yalın da oy kullanan ünlüler arasındaydı. Oyunu kullanan şarkıcı, "Vatandaşlık görevimizi yaptık. Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun." dedi. Yalın, hızlıca aracıyla oradan ayrıldı.

"HAYIRLISI OLSUN"
Murat Boz da oyunu Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Bir süre sırada bekleyen Boz "Ülkemiz için hayırlısı olsun. Evet pusulalar uzun ama fazla beklemedim 45 dakika, oyumu verip çıktım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN