İtalyan medyasından çok çarpıcı bir iddia geldi: Napoli Sebastian Szymanski için kapıyı çalacak!

Napoli’nin orta sahası Piotr Zielinski İnter ile anlaştı. İtalyan medyasına göre; Napoli’li kurmaylar bu futbolcunun yerine ilk aday olarak Sebastian Szymanski’yi düşünüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2024 Güncelleme 01 Mart 2024, 07:02
İtalyan medyasından çok çarpıcı bir iddia geldi: Napoli Sebastian Szymanski için kapıyı çalacak!

İÇİNDEKİLER

İtalyan basınında Sebastian Szymanski ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Napoli'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Polonyalı orta saha oyuncusu Piotr Zielinski'nin Inter ile anlaşmasının ardından İtalyan kulübü bu futbolcunun yerine 2 aday belirledi. Bu oyunculardan ilki Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski.. Diğeri ise Atalanta'da forma giyen Holl andalı futbolcu Teun Koopmeners.

SZYMANSKI LİSTENİN BAŞINDA
Yapılan yorumlarda Szymanski'nin Napoli için daha gerçekçi bir hedef konumunda. olduğu da ifade edildi. Szymanski için Avrupa'nın başka önemli kulüplerinin ilgilendiği de biliniyor. Fenerbahçe yönetimi ise Szymanski ile ilgili transfer spekülasyonlarının sezon tamamlanana kadar yapılmasını istemiyor. Bu konuda Polonyalı futbolcunun menajeri de uyarıldı. Sezon bitiminde ise Fenerbahçe'nin önünde ciddi tekliflerin olması kaçınılmaz gibi.

İtalyan basını Fenerbahçeli Szymanski'nin Napoli için ideal bir aday olduğunu yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN