Aleyna Tilki'den bomba paylaşım! "Yeterince serseri değil..."

Sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, önceki gün yine formundaydı. Geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden genç popçu, önceki gün de yerde oturduğu anları "Yine yerdeyim çünkü zirve yeterince serseri değil. Sıkılıyorum" notuyla paylaştı. İşte o paylaşım ve 17 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2019 Güncelleme 17 Ekim 2019, 07:56
Aleyna Tilki’den bomba paylaşım! Yeterince serseri değil...

İÇİNDEKİLER


YİNE CANI SIKILDI
Sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, önceki gün yine formundaydı. Geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden genç popçu, önceki gün de yerde oturduğu anları "Yine yerdeyim çünkü zirve yeterince serseri değil. Sıkılıyorum" notuyla paylaştı.

19 yaşındaki şarkıcı, bu sözüyle de rakiplerine "Alanımda tekim" mesajı verdi.


RESMEN BELLA
Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, adının hakkını verdi. 23 yaşındaki model, "Altın Oran" ölçüleriyle yapılan değerlendirmeye göre yüzde 94.35 oranla dünyanın en güzel kadını seçildi. Bu arada "Bella" İtalyanca "Güzel" anlamına geliyor.


ESARETİN BEDELi ANADOLU'DA
Başrolünde Kerem Alışık'ın yer aldığı "Esaretin Bedeli" oyunu nadolu turnesine çıkıyor. Merakla beklenen oyun, ilk olarak 23 Ekim'de Denizli'deki tiyatroseverlerle buluşacak.


TATLI YATIRIM
Eti tuzlama
hareketiyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe, bu kez de tatlı işine girdi. Açacağı pastane için uzun süredir çalışan Gökçe, önceki gün özel jetiyle Paris'e uçtu. Gökçe, pastanedeki lezzetlerin de tadına baktı.


İYİLİK ÇİÇEĞİ
Mayıs'ta
anne olan Almeda Abazi'den alkışlık hareket... Abazi, ülkesi Arnavutluk başta olmak üzere Kosova ve Makedonya'daki yardıma muhtaç çocuklar için çalışan Ayçiçeği Vakfı'nın üyesi oldu. Arnavut güzel, vakıf yararına satılan tişörtleri tanıttı


CESUR BADE
Bade İşcil,
önceki akşam bir davette iddialı dekoltesiyle bakışları üzerine topladı. Güzel oyuncu, ceketinin içine giydiği transparan bluzuyla cesaretini konuşturdu.


PALAVRA BUNLAR
Son
dönemde özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Mustafa Sandal, önceki akşam Etiler'deydi. Popçu, eski aşkı Tuba Ünsal'la barıştığı iddiasına "Her yazılana inanmayın" karşılığı verdi.

Doğan SAVAŞ


REKOR PEŞİNDE
Ünlü sunucu Alp Kırşan, balık avında rekordan rekora koşuyor. Daha önce birçok kez dev orkinos balığı yakalayan Kırşan, önceki gün de Antalya'da denize açıldı. Başarılı sunucu, avladığı boyu kadar zargana balığıyla da böyle gurur pozu verdi.


YAVRU VATAN HAVASI
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, boşanma sonrası kendini işlerine verdi. Bir süredir "Hababam Sınıfı Yeniden 2" filminin çekimi için Kıbrıs'ta olan İrlandalı model, iskeledeki bu pozuna da "Üzgünüm, çok meşgulüm" notu düştü.


GÜZELLİK ORUCU
Esra Eron,
dünya starlarının izinden gitti. Bağışıklığını kemik suyu ile güçlendiren sunucu; yeşil elma, maydanoz, kereviz sapı, salatalık ve taze zencefil karışımıyla detoks yapıyor.



Eron, önceki gün de vücudunu zinde tutmak için üç gün aralıklı oruç tuttuğunu açıkladı. Gençlere taş çıkaran 50 yaşındaki Jennifer Lopez de bu yöntemi uyguluyor.


ABD'DE TÜRK ŞIKLIĞI
Dünya
starlarının stilinde esen Türk rüzgarı son hızla sürüyor. ABD'li oyuncu Hilary Duff, önceki akşam Los Angeles'daki 2019 Adopt Together Baby Ball Gala'da Raisa& Vanessa tasarımı elbise giydi.


SEDA'NIN MİNİK DOSTU
Oyuncu Seda Güven, önceki gün Kastamonu'nun Evrenye köyünde sevimli bir köpek yavrusuyla karşılaştı. Köpeği sevmeye doyamayan Güven, bu sevimli karelere imza attı.



MİSS GİBİ PROJE
Miss Turkey 2018 2. güzeli Tara de Vries, ünlü moda markası Benetto'nun yüzü oldu. Güzel model işbirliğini de önceki gün çekimden paylaştığı bu kareyle duyurdu.


AŞKIN SİYAH HALİ
Başarılı
popçu Derya Uluğ ile kendi gibi şarkıcı aşkı Asil Gök, önceki akşam bir galada objektife takıldı. Kırmızı halıda el ele poz veren ünlü çiftin baştan aşağı siyahlara bürünmesi dikkat çekti. İkilinin aşktaki uyumu stillerine de yansımıştı.


EBRU ÇİÇEK AÇTI
Ebru Şallı, geçen ay evlendiği işadamı Uğur Akkuş'un önceki günkü çiçek jestiyle mest oldu.