'Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman Vadi Açıkhava'yı salladı! Sahne kostümü dikkat çekti...

Önceki akşam Vadi Açıkhava’da konser veren Öykü Gürman’a ‘Sen Anlat Karadeniz’ fanları, ‘Asiye Reis’ diye tezahürat yaptı. Gürman'ın sahne kostümü dikkat çekiciydi. İşte detaylar ve 24 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2019 Güncelleme 24 Eylül 2019, 07:58
’Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman Vadi Açıkhava’yı salladı! Sahne kostümü dikkat çekti...

İÇİNDEKİLER


ASİYE REİS SAHNEDE
ATV'nin fenomen dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman, önceki akşam 'U. S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri' kapsamında Vadi Açıkhava'da konser verdi. 4 bin kişinin soğuğa rağmen beklediği Gürman, herkesi mest etti. Güzel sanatçı, 'Sen Anlat Karadeniz'de seslendirdiği 'Ah Bu Sevdaluk' ve 'Oy Beni Vurun Vurun' türkülerini söyleyerek büyük alkış aldı. El dokuması keşanla (Karadeniz omuz örtüsü) şarkı söyleyen Gürman'a "Asiye Reis" tezahüratları yapıldı.


Gürman, Yelda Aslan imzalı siyah tulumu ve 4 metrelik eteği ile oldukça şıktı.


HANGAR KAPATTI
Funda Arar, 27 Eylül'deki Vadi Açıkhava konserinin hazırlıklarına başladı. Konser için 42 kişilik bir ekiple çalışan Arar, provalarını tam kadro yapmak isteyince çareyi iki gün için hangar kiralamakta buldu.


CECELİ İZDİHAMI
Yakın zamanda Bilal Sonses imzalı bir single çıkarmaya hazırlanan Mustafa Ceceli, Muğla-Kavaklıdere'deki amfi tiyatroda konser verdi. Yoğun ilgi gören konseri 10 bin kişi izledi. İki bin Ceceli hayranı da izdihamdan dolayı içeri alınamadı.


EŞKIYA'YA GELİN GELDİ
ATV'nin
fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Haşmet'i Turgut Tunçalp, önceki akşam reklamcı İlay Atmaca ile Gümüşsuyu CVK Park Bosphorus Hotel'de dünyaevine girdi.
Çifti, bu mutlu günlerinde dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve tüm ekip yalnız bırakmadı.
Doğan SAVAŞ


LASTİK KIZ
Bir
süredir hiçbir projede yer almayan Gökçe Bahadır, kendisini spora verdi. 37 yaşındaki oyuncu, önceki gün de yoga dersinde çekilen bu karesini paylaştı. Gökçe Bahadır'ın esnekliği "Lastik kız" dedirtti.


HIZLI İKİLİ
Başarılı
müzisyen Can Bonomo ve oyuncu eşi Öykü Karayel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Motosikletleriyle geldikleri AVM'de mağazaları gezen ünlü çift, elindeki kaskları ve sportif tarzlarıyla da son derece uyumluydu.


ALKIŞLIK AÇILIŞ
Hakan Altun'dan
anlamlı hareket... 2017 yılında babası Hasan Altun'u kaybeden başarılı sanatçı, dün memleketi Siirt'teydi. Rahmetli babasının ismini açtığı ilkokulda yaşatacak olan Hakan Altun, alkışları topladı. Açılışa katılan sanatçılar da Hakan Altun'u tebrik yağmuruna tuttu.


GÜZEL HATUN
Ayşe Hatun Önal,
fotoğrafçılığa adım atan ünlü menajer Selim Akar'ın objektifine poz verdi. The Marmara New York Otel'in bin 500 dolarlık Pentouse odasında poz veren Önal, büyüledi.


SAĞLIĞA DAVET
Sosyetik
diş hekimi Emek Külür, önceki gün Shangri- La Bosphorus, Istanbul'daki bir davete katıldı. Külür, 'Dünya İyi Yaşam Günü' kapsamındaki davette "Sağlığa evet" yazılı pankart ile poz verdi.


CANDAN KARŞILAMA
Geçtiğimiz
ay İtalya'da sevgi seliyle karşılaşan Can Yaman, dün gittiği Yunanistan'da da kural bozmadı.

Yakışıklı oyuncu, havalimanında Yunan hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.


KOMEDİ FİLMİNE GELİN
27 Eylül'de vizyona girecek 'Fırıncının Karısı' filmi, Büşra Pekin ve Alper Kul'un pozlarıyla şimdiden gülümsetti.



Başrolünde Büşra Pekin ve Alper Kul'un rol aldığı 'Fırıncının Karısı', 27 Eylül'de seyirciyle buluşuyor. Sinemada kahkaha tufanı estirecek film, 'Ferdane ve Mustafa'nın gelin-damat pozlarıyla da çok konuşulacak.


MUTLU AİLE TABLOSU
Sosyetik
işadamı Turgut Toplusoy'un oğlu Buğra Toplusoy, geçen yıl oyuncu Ceyda Ateş ile hayatını birleştirmişti. Ancak Turgut Toplusoy evliliğe onay vermemişti. Bunun üzerine baba-oğulun arasına kara kedi girmişti. Mayıs ayında barışan ikili, dün de İstanbul'da ailecek buluşup, bu pozu verdi..


INSTAGRAM SERGİSİ!
Demet
Sabancı'nın güzel kızı Pırıl Çetindoğan, önceki gün Abdülmecid Efendi Köşkü'ndeki 'İçimdeki Çocuk' adlı sergiyi inceledi. Çetindoğan, burada sergiyi ziyaret eden herkes gibi zürafa tasarımının önünde poz verdi.



1. YIL KUTLAMASI
Türk işadamı Kaan Günay ile model aşkı Jessica Serfaty bir yılı devirdi... Bu kareyle yıl dönümlerini kutlayan Günay, "Hayatımın en güzel yılı için teşekkür ederim" dedi...


GUCCİ'NİN BAŞTAŞ'I
Öykü
Baştaş, önceki gece Milano'da gerçekleşen 2020 İlkbahar-Yaz sezonu Gucci defilesinin kapanışını yaptı. Baştaş, "Beni seçtikleri için çok mutluyum" dedi.


DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Ali Sunal
dün 42. yaşını kutladı... Ekip arkadaşlarının hazırladığı sürpriz karşında şaşıran ve mutlu olan oyuncu, duygusal anlar yaşadı.


DERSİMİZ TÜRKÇE
Galatasaray'ın yeni yıldızı Radamel Falcao'nun güzel eşi Lorelei Taron, Türkçe öğrenmek için harekete geçti.
Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Türkçe'ye merak sardı... Güzel şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'un tarihi noktalarını dolaşıp, geleneksel lezzetlerimizi tatmıştı. Ülkemizi merak eden yenge, şimdi de Türkçe öğrenmek için düğmeye bastı. Birkaç öğretmenle görüşme yapan Taron, önümüzdeki günlerde özel derslere başlayacak.


Sempatikliğiyle dikkat çeken güzel yenge, Instagram'da İstanbul'dan bir kare paylaştı: Bu şehri seviyorum!


ÖZGE'LER BULUŞTU
Başarılı
tasarımcı Özge Yıldırım, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Etkinlik alanında bulunan alana atölyesini açan Yıldırım'ı gün içerisinde oyuncu arkadaşı Özge Varley de ziyaret edip, yakın dostunu yalnız bırakmadı. Özge Ezgi Yıldırım takı standını ziyaret eden Varley, kendi ve dostları için bol bol alışveriş yaptı.


PİSTLERDE YARIŞIN
Tosfed
lisanslı profesyonel drift yarışçısı Doğukan Manço, '46' lakaplı 600 beygir gücündeki aracıyla dün Kayseri'de piste çıktı. Türkiye Drift Şampiyonası'nın 3. ayağında ikinci olan Manço, kupasını büyük bir gururla kaldırdı. Manço, hız tutkunlarına da mesaj yolladı: Drift profesyonel bir motor spor dalıdır, yeri de pistlerdir...


İYİLİK KELEBEĞİ
Derya Uluğ'dan alkışlık hareket… Ünlü popçu, toplumsal olaylara dikkat çeken bir şarkı için kolları sıvadı. Uluğ, kendi yazdığı şarkının gelirini Kelebek Çocuklar Derneği'ne bağışlayacak.
Başarılı popçu, duygularını da şu sözlerle dile getirdi: "Bu proje için 1 yıldır bekliyorum. Bizden önce davranan güzel müzisyenler öncü olmuş oldu. Ama bu bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için şarkıdan vazgeçmedim."


ANA-OĞUL TATİLE DEVAM
Bozcaada'da
yaşayan Ata Demirer'in önceki gün özel bir misafiri vardı. Demirer, kendisini ziyaret eden annesi Ayten Kaçar ile deniz keyfi yaptı. Ege'de deniz sefası yapan anne-oğul, kıskandırdı.


BU KLİP OLAY OLACAK
Başarılı
şarkıcı İrem Derici, son albümü 'Mest Of'un ikinci klibini 'Aşkımız Olay Olacak' parçasına çekti. Renkli görüntülere sahne olan klibi Murat Joker yönetti.

İstanbul'da bir stüdyoda çekilen klipte İrem Derici'ye dansçılarının yanı sıra bir arkadaşının sevimli köpeği de eşlik etti. Ünlü popçu, klipteki iddialı tarzıyla da yine büyük beğeni topladı.


ABD YOLCUSU
Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Geçtiğimiz günlerde New York Fashion Week'te podyuma çıkan genç kız, yeniden ABD'ye gideceğini söyleyip ekledi: "Birkaç ajansla görüşmem var."


ZEYNEP DOĞASEVER
Doğa aşığı Zeynep Sever Demirel, dün kızlarıyla soluğu İstanbul yakınlarındaki bir çiftlikte aldı. Atları ve keçileri seven 2009 Belçika Güzeli, yeşillikler arasında da havalı pozlar verdi.


ROCKY BARIŞ
Yakışıklı
oyuncu Barış Arduç, spor salonundan çıkmaz oldu. Düzenli boks antrenmanı yapan 31 yaşındaki oyuncu, önceki gün ringdeydi. Özel hoca eşliğinde çalışan ünlü oyuncu, antrenman sonrası verdiği pozla kaslı vücudunu gözler önüne serdi.


TÜRKIYE SAADETİ
ABD'DE yaşayan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, önceki gün ailesini görmek için ülkemize geldi. Ege'de tatile çıkan güzel oyuncunun keyfi yerindeydi.


KARDEŞİNİN İZİNDE
Oyuncu Irmak Ünal,
yapımcı kardeşi Yağmur Ünal'ın izinden gitti. Oyunculuğa bir süre ara veren Irmak Ünal, yapımcılığa el attı. 42 yaşındaki Ünal, şu sıralar bir yarışma programının yapımcılığını üstleniyor...


Yağmur Ünal'ın en büyük destekçisi annesi Türkan Şoray...


OTANTIK GÜZEL
Adını Mustafa
Sandal'la yaşadığı aşkla duyuran Melis Sütşurup, önceki gün soluğu Kapadokya'da aldı. Sosyetik güzel, nazar boncuklu ağaca dileğini asmayı ihmal etmedi.


ONUN ACELESİ VAR
Popçu Mustafa
Sandal, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Bir mekadan dostlarıyla ayrılan Sandal, hızla aracına bindi.
Ünlü şarkıcı, acelesi olduğu gerekçesiyle gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Musti, yeşil şapkası ve sportif tarzıyla da dikkat çekti.

Aydın HAMZA