'Bir Zamanlar Çukurova'ya sürpriz transfer! Esra Dermancıoğlu kadroya dahil oluyor...

ATV’deki ikinci yılında da zirvedeki yerini kimseye bırakmayan ve seyirciyi ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’da sürpriz... Usta oyuncu diziye dahil oluyor. İşte o isim ve 23 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2019 Güncelleme 23 Eylül 2019, 07:56
’Bir Zamanlar Çukurova’ya sürpriz transfer! Esra Dermancıoğlu kadroya dahil oluyor...

İÇİNDEKİLER


KADROYA SÜRPRİZ TRANSFER
ATV'deki ikinci yılında da zirvedeki yerini kimseye bırakmayan ve seyirciyi ekrana kilitleyen 'Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz... Diziye dahil olan usta oyuncu Esra Dermancıoğlu Behice Hekimoğlu karakterine hayat verecek.


ARYA SAVAŞI BİTTİ
Ceren Hindistan
ile eski aşkı Ümit Aslan arasındaki çocuk krizi çözüldü. Eski ilişkilerinden Arya adında bir kızları olan çift, kanlı bıçaklı olmuştu.

Kızını göremediğini iddia eden Aslan, önceki gün Arya ile Zorlu Center'da görüntülendi.


ROMANTİK SÜREYYA
Süreyya Yalçın,
önceki akşam eşi Ozan Baran'la romantik anlar yaşadı. Sosyetik ikoncan, eşiyle verdiği sarmaş dolaş pozuyla bir kez daha aşkını ilan etti. Yalçın'a takipçilerinden "Maşallah" yorumu yağdı.


MUSTİLİ TANITIM
Dosso Dossi,
inşaat sektöründe de dev bir projeye imza attı. Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar'ın tanıtımı önceki gün yapıldı. Davette sahneye çıkan Mustafa Sandal, herkesi coşturdu.


AŞKLA ALIŞVERİŞ
İşletmeci Ayşe Kucuroğlu,
önceki gün Yunan aşkı Alex Papantoniou ile Zorlu AVM'deydi. Aşkları geçtiğimiz yaz başlayan sosyetik Kucuroğlu ile sevgilisi, baş başa alışveriş turu yaptı.


İYİLİK ÇAPASI
Sosyetik
çift Şebnem ile Celal Çapa, yine kural bozmadı. Gittikleri her yerde çöp toplayan çift, önceki gün de Dünya Temizlik Günü'nde Dalaman'da iş başındaydı.


GENÇ YETENEKLER
Sanata katkısıyla bilinen Denizbank, dünyada bir ilke imza attı. Profesyonel opera solistleri ve çocuk korolarındaki yetenekli koristlerden oluşan 'DenizBank Çocuk Operası' perdelerini açtı.

Caner Akın'ın rejisörlüğünde, orkestra şefi Zdravko Lazarov yönetiminde 22 Eylül'de sahneye konan 'Papagenolar' temsiline, Avrasya Oda Orkestrası eşlik etti.



DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, DenizBank Çocuk Operası Genel Sanat Yönetmeni Caner Akın'ı tebrik etti.


ESTETİK BAĞIMLISI
Bir
süredir ABD'de olan Meryem Uzerli, önceki gün soluğu dünyaca ünlü estetik doktoru Simon Ourian'ın kliniğinde aldı.

Her fırsatta Ourian'a cildini teslim eden Uzerli, bu kez de güneş lekelerine lazer tedavisi yaptırdı.


AYNA AYNA SÖYLE BANA
Zorlu Center'a
taşınan Serenay Sarıkaya, yeni evine çabuk alıştı. Sık sık yeni evinden paylaşım yapan oyuncu, önceki gün de aynada önünde selfie yaptı.


HEDİYESİ BAŞKÖŞEDE
Güzel
oyuncu Gökçe Bahadır'ın yüzü, önceki gün bir arkadaşının hediyesiyle güldü. Bahadır'a arkadaşı kendi elleriyle yaptığı mandalayı armağan etti. Bahadır, bu özel hediyeyi evinin en başköşesine asıp böyle poz verdi.


GÖZLERİ KONUŞTU
Oyuncu Hande Subaşı
ile sosyetik işadamı Alican Ulusoy'un aşkı tam gaz sürüyor. 5 aydır birlikte olan ikili, önceki gün bir düğüne katıldı. Subaşı, gece boyunca Ulusoy'la birbirlerine aşk bakışları attı.


REYMEN'E TOKAT!
Şarkıcı Sevda Demirel,
önceki gün İstMarina AVM'deydi. Demirel, bir gazeteciyi darp eden rapçi Reymen'i "Şu sıralar Reynmen'e tokat atasım var" diyerek topa tuttu.


MİNİK KALPLER
Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Murat Ünalmış, önceki gün Adana'da çocuklarla bir araya geldi
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Murat Ünalmış'a miniklerden dev sevgi... Ünlü oyuncu, önceki gün dizinin çekildiği Adana'nın Tepebağ Mahallesi'ndeki çocuklarla bir araya geldi. Ünalmış, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.