12 Dev Adam'a dev destek

Eurobasket 2017'nin grup maçlarında ter döken 12 Dev Adam'ı sanat camiasının ünlü simaları da yalnız bırakmadı.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2017, 08:09
12 Dev Adam’a dev destek

İÇİNDEKİLER

31 Ağustos'ta başlayan ve 17 Eylül'e kadar devam edecek olan Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu EuroBasket 2017'ye ünlü yağıyor. Ünlüler, maçlarda hop oturup hop kalkarak, tezahüratlarda bulunarak milli takıma sonuna kadar destek oluyor.

Şahan Gökbakar, Ali Sunal, Sedef Avcı- Kıvanç Kasabalı, Burcu Binici, Ragga Oktay, Barış Falay, Onur Tuna, Tolgahan- Almeda Sayışman, Öner Erkan ve Özgür Aydın, Avrupa Şampiyonası Eurobasket 2017'de 12 Dev Adam'a alkışlarıyla eşlik etti. Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın da yer aldığı D Grubu maçları; 1 Eylül'de Ataşehir'de bulunan 13 bin kişi kapasiteli Fenerbahçe Etkinlik ve Spor Salonu'nda başladı. Bugün Letonya ile oynanacak son D Grubu maçının ardından final aşamasına geçilecek. Final maçları ise Ataköy'de bulunan 16 bin kişilik Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.



FİNAL MAÇI 17 EYLÜL'DE
BAŞ Antrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı; Sinan Güler kaptanlığında, Barış Hersek, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Erkan Veyseloğlu, Furkan Aldemir, Furkan Korkmaz, Göksenin Köksal, Kenan Sipahi, Melih Mahmutoğlu, Metin Türen, Semih Erden ve Sertaç Şanlı'dan oluşuyor. 17 Eylül'de oynanacak final maçıyla Avrupa basketbolunun en prestijli kupası sahibiyle buluşacak.