Süper final süper çılgınlık!

Önceki gün satışa çıkan 3 bin bilete Erzurum'da büyük ilgi var. Çok uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, stadın önüne çadır kurarak sabahladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2012 Güncelleme 10 Ağustos 2012, 00:25
Süper final süper çılgınlık!

İÇİNDEKİLER

Türkiye pazar günü Erzurum'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçına kilitlenmiş durumda... Erzurumlu futbolseverler, önceki gün kendileri için satışa çıkarılan 3 bin biletten birisine sahip olabilmek için tam anlamıyla çılgınlık yaşıyor. Stadın önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, kendilerine bir türlü sıra gelmeyince çadırlarda sabahladı. Erzurumlu futbolseverler, sahurlarını da stadın önünde yaptı.

İDDAA' YA GÖRE CİMBOM FAVORİ
Isınmakta güçlük çeken taraftarların bazıları ise sahurun ardından yol kenarında sabah namazlarını cemaatle kıldı. Bir grup taraftar ise vakit geçirmek için tavla oynadı. Polis de karaborsa bilet çalışması yaptığı iddia edilen kişileri gözaltına aldı. Öte yandan dev derbinin iddaa'daki oranları da açıklandı. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, 2.10'luk oranıyla maç öncesinde favori durumunda. Fenerbahçe'nin galibiyeti 2.55, beraberlik ise 3.00 veriyor.

POLİSİN TEPKİSİ SERT OLDU
Bilet kuyruğunda taraftar arasında çıkan tartışmaya güvenlik güçlerinin tepkisi sert oldu. Polis olay çıkaran taraftarları bilet kuyruğundan uzaklaştırdı.

DEV MAÇA YİNE CÜNEYT ÇAKIR
MHK pazar günü oynanacak Süper Kupa maçına Cüneyt Çakır'ı atadı... Euro 2012'nin yıldızlarından biri olan Çakır, geçen sezon şampiyonluk maçını da yönetmişti.

* Evlerine gidemeyen taraftarlar cadde üzerinde namazlarını böyle kıldılar.