Kusurlu hareket

Beşiktaş’ın iki yıldızının tarzı için ‘Maymun modası’ diyen Atilla Saral, dün ise eleştirinin dozunu iyice kaçırdı!.. Saral, ‘Bunlar topla oynaya oynaya top olmuşlar’ diyen bir kişinin hakaretini alkışladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2017 Güncelleme 06 Kasım 2017, 02:18
Kusurlu hareket

İÇİNDEKİLER

Futbolda kusurlu hareket yapan futbolculara verilen kırmızı kart, bu kez Beşiktaş taraftarından Atilla Saral'a geldi. Saral, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Quaresma ve Pepe'nin tarzını sosyal medyada sert bir dille eleştirdi.

ÇARK ETTİ AMA...
Quaresma ve Pepe'nin stili için "Tarzınız batsın. İki tane ne olduğu belirsiz insan müsveddesi bir şeyler giyiyor. Dünya onları takip ediyor. Neymiş efendim erkek modası! Bence maymun modası" diyen oyuncu, daha sonra çark etti. Sosyal medyada topa tutulan oyuncu, "Ben sadece dünyada bu modayı çıkarıp da erkek modası diye sunan insanlara laf ettim. Bir kusurum olduysa özür dilerim" açıklaması yaptı. Ancak Saral, dün daha da ileri gitti! Eski manken "Bunlar topla oynaya oynaya top olmuşlar" diyen bir takipçinin yorumuna alkışla destek verdi. Beşiktaş'ın iki başarılı futbolcusuna belden aşağı vuran Atilla Saral, hal böyle olunca Twitter'da özellikle Beşiktaşlılar'ın eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.


Saral'ın bir kadın takipçisinin hakaret içeren bu yorumunu alkışlaması sadece Beşiktaşlılar'ın değil herkesin tepkisini çekti.