Organize işler

Develi Restoran'da 3 yaşındaki Y.K.'yı sülfirik asit atarak kör eden enişte, 'kıskançlık' yalanına sığındı. O geceki yemeği kendisi organize eden psikopat enişteye kimse inanmadı. Ulaşılan şok detaylar ise akılları karıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 01:07
Organize işler

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir'deki Develi Restoran'da 3 yaşındaki Y.K.'nın yüzüne sülfürik asit dökülmesi olayı ile ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Akıl almaz saldırıyı gerçekleştiren, Y.K.'nın teyzesinin kocası C.A.'nın (33) uluslararası bir şirkette satış müdürü olduğu belirlendi. C.A., kendi çocuğundan daha fazla ilgi gösterildiği için Y.K.'yı kıskandığını, bu yüzden hain saldırıyı planladığını söyledi. Lüks restorandaki yemeği kendisi organize eden C.A.'nın sülfürik asiti erimemesi için alüminyum diş macunu tüpüne doldurduğu belirlendi.


Çevik kuvvet ekipleri, polisler ve adliye güvenliği tarafından geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye çıkarılan psikopat enişte yakalanarak cezaevine gönderildi.

SÜLFİRİK ASİTLE SALDIRDI
"Tuvalete gidiyorum" diyerek masadan ayrılan C.A., bir kat alttaki çocuk oyun alanına inip cebindeki diş macunu tüpünde bulunan asidi Y.K.'nın yüzüne püskürttü. Sonra hiçbir şey olmamış gibi masaya dönüp oturdu. Çığlıklar üzerine, masadaki küçük Y.K.'nın annesi avukat Işıl G. ile babası doktor Cenk K. alt kata koştu. Yüzünün yandığı fark edilen Y.K. ile diğer çocuklar E.E. ve B.Ö. hastaneye kaldırıldı.



AVUKAT ANNE NEDEN SUSUYOR?
Küçük M.Y'nin 3 ay önce evinde oynadığı uzaktan kumandalı arabası patladı. Çocuk ölümden döndü. C.A.'nın mikroişlemci üreten bir firmada çalışması, akıllara, "Hain enişte mi yaptı?" sorusunu getirdi. Öte yandan anne Işıl G.'nin suskunluğu merak uyandırdı.

2 GÜN HİÇ UYUYAMAMIŞ
Saldırı sonrasında bir benzin istasyonuna gidip diş macunu alan C.A., 1 saat sonra da hastanede yüzü yanan ve sağ gözünü kaybeden çocuğu ziyaret etti. İncelenen görüntülerden saldırganın C.A. olduğu belirlendi. Çekmeköy'de yakalanıp gözaltına alınan C.A. suçunu itiraf etti. C.A.'nın eşi, "Olaydan sonra 2 gün uyuyamadı. Ben üzüldüğü için uyumadığını sanıyordum. Halbuki fail olduğu içinmiş" dedi.



REZERVASYONU SALDIRGAN YAPTI
Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, polisin rahat çalışması ve delillerin karartılmaması için eleştirilere sessiz kaldıklarını açıkladı. Develi, şöyle konuştu: "17 Ekim Cumartesi günü işletmemizde yaşanan olayın üzüntüsü içerisindeyiz. Sorumluluk bilinciyle eleştirileri göğüsledik. Her şeye rağmen bildiklerimizi sustuk. Olayı işleyen kişi işletmemize dışarıdan elini kolunu sallayarak girmedi. Aksine rezervasyonu yapan kişiydi. Minik yavru ile aynı masada oturdu. Üstelik minik kardeşimizi oyun odasına annesi ile birlikte getiren eniştesiydi. Güvenlik kameralarımızla ilgili durum emniyet tarafından inceleniyor."

CEVAP BEKLEYEN SORULAR
* Saldırının altında yatan farklı bir hikaye mi var?
* Yemekte neler konuşuldu?
* Olayın kilit ismi anne Işıl G. ile doktor baba Cenk K, neden suskun kaldı?
* 'Çok sevildiği için kıskandım' diyen saldırganın ruh halini eşi nasıl anlamadı?
* Olay anında restoranın kameraları gerçekten hacklendi mi?
* Çocuğun oyuncak arabasını, mikroçip firmasında çalışan psikopat enişte mi patlattı?