Promosyonlu fuhuş

İnsan tacirleri, promosyon işine girdi. 5 müşteri getirene fuhuş için 1 kadın temin etti. Telefonlara kısa mesaj göndererek reklam yapmayı da ihmal etmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2014 Güncelleme 29 Kasım 2014, 00:49
Promosyonlu fuhuş

İÇİNDEKİLER

Fuhuş çetesi, müşteri çekmek için kampanya başlattı. Promosyonlu fuhuş, polisi bile şaşırttı! Kadın bedeni üzerinden kazanç sağlayan çete, Bursa'nın Gemlik ilçesinde ortaya çıktı. İnsan tacirleri, kadınlara zorla fuhuş yaptırdı. Çete, müşteri çekmek için "Fuhuş kampanyası" düzenledi. Kendilerine 5 müşteri temin edene, bir kadın sağladı. Ayrıca daha önce bağlantı kurdukları kişilerin cep telefonlarına kısa mesaj göndererek reklam yaptı. Fuhuş ihbarını alan polis ekipleri ise operasyon düğmesine bastı.

EŞ ZAMANLI BASKIN

Ekipler, 2 aylık takibin ardından 8 ev ve bir masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenledi. "Fuhuş yapmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlarından çete lideri olduğu öne sürülen Z.Ö. ile birlikte 8'i kadın 14 kişi gözaltına alındı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda ise ruhsatsız pompalı tüfek, bir miktar esrar, 5 bilgisayar ve kamera ele geçirildi. 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.