Katilin vicdanı

9 ve 10 yıl önce ortadan kaybolan 2 kişinin öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı. Caninin, öldürdüğü kişinin kızını evlendirdiği, ayrıca gömdüğü kişilerin arama çalışmalarına da katıldığı belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2013 Güncelleme 07 Nisan 2013, 00:00
Katilin vicdanı

İÇİNDEKİLER

Konya polisi kayıp kişilerin dosyalarını tekrar incelemeye aldı. 2003 yılında gazino işleten Fatih Karagöz (25) ortadan kayboldu. Karagöz'ün en son birlikte görüldüğü Bünyamin Kaya ve ortağı Hürrem Uslu gözaltına alındı. 2 zanlı delil yetersizliğinden beraat etti. 2004 yılında ise Hürrem Uslu ortadan kayboldu. İki olayın birbiri ile bağlantılı olduğunu düşünen polis, kaybolan 2 kişi ile birlikte en son görülen kişi olan Bünyamin Kaya'yı gözaltına aldı. Çapraz sorguya alınan Kaya, Fatih Karagöz'ü ortağı olan Hürrem Uslu'nun öldürdüğünü, kendisinin ise gömdüğünü öne sürdü. Uslu'yu ise cezaevinde olan ağabeyi Abdullah Kaya ile birlikte öldürüp gömdüklerini söyledi. Bünyamin Kaya, ortağı Uslu'yu, Fatih Karagöz'ün ailesiyle görüştüğü için öldürdüklerini söyledi. Kaya'nın verdiği bilgi doğrultusunda bir kiraz bahçesinde Fatih Karagöz'ün toprağa gömülü cesedine ulaştı. Uslu'nun cesedi ise henüz bulunamadı.

ÖLDÜRÜP KIZINI EVLENDİRMİŞ
Bünyamin Kaya sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Başka bir suçtan cezaevinde bulunan ağabeyi Abdullah Kaya hakkında da sorgulama başlatıldı. Cinayetlerin ardından vicdan azabı çeken Kaya'nın, öldürdüğü ortağının kızının düğün masraflarını karşıladığı, ortağının kaybolduğu dönemde aile ile birlikte arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı.

Özgür SARI