TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur?

TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur? sorusunun cevabı Kim Milyoner Olmak İster programının izleyicileri tarafından araştırılıyor. Programda bir yarışmacıya sorulan TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur? sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte sorulan sorunun doğru yanıtı!

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2021, 21:51 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 23:01
TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü’nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur?

İÇİNDEKİLER

TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur?Kim Milyoner Olmak İster programında yer alan soruların cevapları yarışmanın izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Yarışmada sorulan ve merak edilen o sorunun yanıtı haberimizde!

TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü'nde hangi iki kelimenin ayrı veya beraber geçtiği herhangi bir atasözü veya deyim yoktur?

A: Soğan ve sarımsak

B: Fasulye ve biber

C: Patates ve domates

D: Patlıcan ve Turp

Doğru cevap: Patates ve domates