Diriliş Osman için hoşgeldin mesajı... Diriliş Osman'da kimler olacak?

TRT ekranlarında yıllardır büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon final yaptı. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Diriliş Osman olarak devam edecek ve Osman Gazi'nin hayatı anlatılacak. Yıllardır Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın bundan sonraki projesi de belli oldu.

Giriş Tarihi 13 Haziran 2019, 09:16 Güncelleme 20 Haziran 2019, 13:57
Diriliş Osman için hoşgeldin mesajı...  Diriliş Osman’da kimler olacak?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul'da 'Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın sezon finaliyle ekibe veda etmesinin ardından, Osman Gazi'yi canlandırması için Burak Özçivit'le el sıkışan yapımcı Mehmet Bozdağ, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine hayat verecek Burak Özçivit'le yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Bu arada diziden ayrılan Engin Altan Düzyatan uzun süre ekranda olmayacak.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN NE YAPACAK?

Diziden ayrılan Engin Altan Düzyatan uzun süre ekranda olmayacak. Yapımcılığa soyunacağını dile getiren Düzyatan'ın, hobi olarak başladığı fotoğrafçılığa da ağırlık vermeyi planladığı öğrenildi.

DİRİLİŞ OSMAN'DA KİMLER OLACAK?

Öykü Çelik

"Ne kadar son sezonunda katılmış olsam da bunu asla hissettirmeyen hem duygusal hem de mesleğimde profesyonel anlamda hayatımın en önemli kilometre taşlarından biri olarak kalacak olan 'Diriliş Ertuğrul' dizimizin son bölümüne de emeğimin geçmiş olması mutluluğuyla başta değerli yönetmenimiz Metin Günday ve değerli yapımcımız Mehmet Bozdağ sonrasında canla başla çalışıp, hikayenin içinde yaşayıp, yol gösteren yönetmenlerimiz Fethi Bayram, Ahmet Yılmaz a, tanışma ve çalışma fırsatım olduğu için şanslı olduğum oyuncu arkadaşlarım ve diğer set ekibinin tamamına çok teşekkür edip bundan sonra da aynı işlerde buluşma dileğimi söylemek isterim.."


Didem Balçın

"Başladığın gibi ya da daha iyisiyle bitireceksin yaptığın işi... Yapımından oyuncusuna senaryosundan aksiyonlarına kadar tüm ekibin emeğiyle var olan, sevilen, değer gören ,ilginizle her gün daha iyiye giden Diriliş Ertuğrul final yapıyor... Emeği olanlar , kalbimde yeri sonuna kadar olanlar , rolümü oynamam için, sözüyle , varlığıyla, bir fırça darbesiyle ya da ufak bir desteğiyle bir şekilde yanımda olanlar ve siz seyirciler.. Beraber olduğumuz her an yorumlarınızla desteğinizle iyi ki bu işteyim dedirttiniz. Yeni yollarda görüşmek üzere.. 5 yıl önceden bugüne kadar emeği olan tüm dostlar.. sevgiyle kalın.... "


Nurettin Sönmez

"Hey Gidi Koca Bamsı ! Kim bilir Bir Yerde, Bir Hâlde Yine Buluşur muyuz Seninle... Sen Olmak Çok Güzel, Çok Kuvvetli ve Çok Özeldi. Ben Nurettin Sönmez Şimdilik Gidiyorum. Sen Bamsı Beyrek Sonsuza Kadar Özel ve Güzel Kal. Muhabbetle; Elveda."

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

Burak Özçivit'in Diriliş Osman hazırlığı

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi rolüne hayat verecek olan Burak Özçivit, önümüzdeki sezon ekranlara gelecek olan dizisi için hazırlıklara başladı. Burak Özçivit, yeni dizisi Diriliş Osman için imajını tazeledi.