Bursaspor'a kupa çok yakışacak

Yeşil-Beyazlı takımın hocası, "Kupa bize çok yakışacak. Hedefimiz İzmir'de Eskişehir'i yenerek finale yükselmek" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2012 Güncelleme 24 Nisan 2012, 01:04
Bursaspor’a kupa çok yakışacak

İÇİNDEKİLER

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam camia olarak kupaya odaklandıklarını söyledi. Tecrübeli hoca ligde arzu ettikleri bir sezon geçiremediklerini vurgulayarak, "Bizim için tek çıkar yol kupayı müzemize götürmek. Eskişehirspor'la oynayacağımız maça büyük önem veriyoruz. Rakibimiz bu sezonun lige renk katan takımlarından biri. Onlarla oynadığımız her maç yüksek tempolu geçiyor" ifadesini kullandı.

PERFORMANSIMIZ ARTIYOR
Bursaspor olarak kupayı kazanmayı çok istediklerini dile getiren Sağlam, "İşimiz kolay değil. Biz şu anda önce Eskişehirspor'u düşüneceğiz. Rakibin etkili silahları var. Onları durdurmak istiyoruz. Kupayı kazanmak bizi bu sezon mutlu edecek" dedi. Ertuğrul Sağlam bir yandan kupa hesapları yaparken diğer taraftan ligde de en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Şu anda beni en çok mutlu eden futbolcularımın performanslarının giderek daha yüksek noktaya gelmesi. Bu da beni ulutlandırıyor. Bu grafiği keşke sezon başında yakalasaydık o zaman her şey çok daha iyi olurdu" diye konuştu.

TİTİZ ÇALIŞACAĞIZ
Sağlam transfer çalışmalarına da başladıklarını kaydederek, "Bu sezon yabancı transferinde tam isabet sağladığımızı söyleyemem. Gelecek sezon hem yerli hem de yabancı transferinde hata yapmak istemiyoruz. Yönetimle bu konuda titiz bir çalışma içersindeyiz. Eksik yerlerimizi en iyi şekilde doldurmak istiyoruz. Bursaspor olarak gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz. 2 sezondan beri bizden uzak kalan şampiyonluğu yeniden gele geçirmek istiyoruz" dedi.

YAZICI'NIN GÖZÜ 3. KUPADA
Bursaspor Başbakanı İbrahim Yazıcı döneminde Timsah 2 kupa kaldırdı. 1991-92 sezonunda Bursaspor Başbakanlık Kupası'nı kazanırken ve 2009-10 sezonunda lig şampiyonluğuna ulaşırken yönetimde Yazıcı vardı. Bursaspor bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanırsa Yazıcı'yla 3. kupa gelmiş olacak.