Transferde Beşiktaş'a son önerilen isim Manchester United'ın genç yıldızı oldu

Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kaldığı için eleştirilen Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Manchester United’ın genç yıldızı Mason Greenwood önerildi. United’ın kolaylık sağlamaya hazır olduğu İngiliz yıldız için teknik direktör Şenol Güneş’in kararı belirleyici olacak. Güneş onay verirse transfer için masaya oturulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 07:00
Transferde Beşiktaş’a son önerilen isim Manchester United’ın genç yıldızı oldu

İÇİNDEKİLER

Hücum hattına yeni bir takviye yapmak isteyen ve bu doğrultuda birçok oyuncuyla temas kuran Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Mason Greenwood oldu.

UNITED KOLAYLIK İÇİN HAZIR
İngiltere'den gelen son haberlere göre; 21 yaşındaki kanat oyuncusunun menajerleri, futbolcuyu transfer için Beşiktaş'a önerdi. İngiliz futbolcuyu kadroda düşünmeyen Premier Lig devinin de bu transferde kolaylık sağlamaya hazır olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermesi halinde yıldız futbolcu ile masaya oturacak ve teklifini sunacak. Greenwood, sağ kanat, santrfor ve forvet arkasında oynayabiliyor.

103 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI
İngiltere Milli Takımı'nda 1 kez şans bulan Mason Greenwood, Manchester United altyapısında parladı.Ada ekibinde altyapı maçları da dahil edildiğinde toplamda 176 maçta 79 gol attı ve 24 de asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN