Adaylık için kolları sıvayan Burak Elmas'tan flaş Gattuso hamlesi

11 Haziran’daki seçim öncesinde güçlü bir liste kurmak için çalışma başlatan Başkan Burak Elmas bir yandan da yeni hoca için atağa kalktı. Elmas, Gennaro Gattuso için düğmeye bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2022 Güncelleme 06 Mayıs 2022, 07:00
Adaylık için kolları sıvayan Burak Elmas’tan flaş Gattuso hamlesi

İÇİNDEKİLER

11 Haziran'da yapılacak olan seçim için geri sayıma geçen Galatasaray'da gözler Başkan Burak Elmas'a çevrildi. Kendisine sorulan, "Aday olacak mısınız?" sorularına kaçamak yanıtlar veren Elmas'ın gizli bir şekilde çalışma başlattığı belirtiliyor.



VATANDAŞI SENSİBİLE DEVREDE!
Kulislerde konuşulanlara göre Elmas bir yandan güçlü bir yönetim listesi oluşturmak için kolları sıvarken, bir yandan da teknik direktör arayışlarına başladı. Domenec Torrent'le yolları ayırmak için resmen düğmeye basan Elmas'ın listesinde 3 yabancı teknik adam bulunduğu ve bunlardan birisinin Gennaro Gattuso olduğu belirtiliyor. İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile'nin Elmas'ın talimatı sonrası vatandaşı Gattuso ile temasa geçtiği öne sürülüyor. Son olarak Napoli'de görev yapan 44 yaşındaki teknik adam 81 maçta 1.89 puan ortalaması yakaladı. Daha önce Milan'ın başında yer alan ve 82 maçta 1.73 puan ortalaması tutturan Gattuso hırslı kişiliği ile öne çıkıyor.



GÜÇLÜ LİSTE OLURSA...
Sensibile'nin İtalyan teknik adamla görüşmeleri yoğun bir şekilde sürdürdüğü ve pazarlıkların olumlu ilerlediği gelen bilgiler arasında. Başkan Burak Elmas'ın hedeflediği güçlü listeyi oluşturabilmesi durumunda kesin olarak 11 Haziran'daki genel kurulda aday olarak yer almaya karar verdiği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN