Maksimovic Napoli'nin teklifini geri çevirdi: Fenerbahçe'ye kararını önünüzdeki hafta içinde bildirecek

Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroyu hedefleyen Fenerbahçe'de en kritik bölgelerden biri olan stoper mevkisi için kritik bir aşamaya gelindi. Napoli ile olan sözleşmesi sona eren kulübü tarafından yapılan yeni sözleşme teklifini geri çeviren Nikola Maksimovic'e şu ana kadar en iyi teklifi Fenerbahçe yapmıştı. Sırp oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro civarındaki teklif için önünüzdeki hafta başında kararını açıklayacağı bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2021 Güncelleme 29 Mayıs 2021, 07:00
Maksimovic Napoli’nin teklifini geri çevirdi: Fenerbahçe’ye kararını önünüzdeki hafta içinde bildirecek

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroyu hedefleyen Fenerbahçe'de en kritik bölgelerden biri olan stoper mevkisi için kritik bir aşamaya gelindi.

Napoli ile olan sözleşmesi sona eren kulübü tarafından yapılan yeni sözleşme teklifini geri çeviren Nikola Maksimovic'e şu ana kadar en iyi teklifi Fenerbahçe yapmıştı.

Sırp oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro civarındaki teklif için önünüzdeki hafta başında kararını açıklayacağı bildirildi. Inter ile Milan'ın da teklif yaptığı ancak bu tekliflerin de Fenerbahçe'nin teklifinin altında kaldığı gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz hafta Sırp basınında çıkan haberlerde de 29 yaşındaki Maksimovic'in Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu yolunda ifadeler kullanılmıştı.

TEKNİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR
1.93 boyundaki Nikola Maksimovic, savunma oyuncusu olmasına rağmen top kullanma becerisi ile de dikkat çekiyor.