Galatasaray’da yönetim-divan kavgası giderek alevleniyor! 13 Kasım’da kıyamet kopacak...

Galatasaray’da yaşanan büyük gerilimin ardından gözler 13 Kasım’daki Divan Kurulu’na çevrildi. Toplantıda Başkan Mustafa Cengiz’e sert bir şekilde “Seçime git” çağrısı yapılacak, ağır eleştiriler olacak. Divan ise dün yaptığı açıklamada “Görevimizin başındayız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2019 Güncelleme 17 Ekim 2019, 07:56
Galatasaray’da yönetim-divan kavgası giderek alevleniyor! 13 Kasım’da kıyamet kopacak...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray fokur fokur kaynıyor... Yönetimin önceki gün Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nu istifaya çağırmasının ardından ortalık gerildi. Camiada gözler 13 Kasım'da yapılacak olan Divan Kurulu toplantısına çevrildi. Toplantının çok sert geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GERGİNLİK DAHA DA BÜYÜDÜ
Bir süredir Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetimi bağımsız denetim raporlarını göndermediği için suçlaması 2 taraf arasında gerginliğe yol açmış ve arada soğuk rüzgarlar esmişti.



ELEKTRİKLİ GEÇMESİ BEKLENİYOR
Galatasaray Yönetimi'nin Hamamcıoğlu'nu istifaya davet etmesinden sonra 13 Kasım'da yapılacak Divan Kurulu'nun tartışmalara neden olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

TEK ADAMLIĞA İZİN VER
Hamamcıoğlu dün yaptığı açıklamada görevlerinin başında olduğunu söyleyerek, "Divan olarak G.Saray'ın bölünmesine ve tek adam yönetiminin dayatılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.



ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ
G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz ile Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu arasında soğuk rüzgarlar esiyor.