Konya 12 maç sonra galip geldi

Alanyaspor, Josef Sural’ın ölümü sonrası çıktığı ilk maçta Konya’ya yenildi. Yeşil-Beyazlılar 12 maç sonra galip geldi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Konya 12 maç sonra galip geldi

Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor deplasmanda Alanyaspor'u 4-2 yendi. Konya bu sonuçla ligde 12 maç sonra kazandı. Alanyaspor karşılaşma öncesi ısınmaya geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcuları Josef Sural'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. Ev sahibi maçta da Sural için siyah forma giydi. Alanya taraftarı Josef Sural'ı anarken, Konyasporlular da Çek futbolcuyu unutmadı.

CİSSE YETMEDİ
Konyaspor'a maçta 3 puanı getiren golleri ise 39'da Jevtovic, 41'de Jonsson, 71'de Ömer Ali ve 90'da Hurtado attı. Alanyaspor'un Konyaspor karşısındaki gollerini 29 ve 47. dakikalarda Papiss Cisse kaydetti.

JOSEF SURAL UNUTULMADI
Dünkü maç öncesi her iki takımın futbolcuları da üzerinde Josef Sural'ın isminin yazılı olduğu 90 numaralı forma ile poz verdi.