Vizyon 'Yanal' oldu! Başkan Ali Koç verdiği hiçbir sözü tutamadı...

Seçimden önce taraftarın Ersun Yanal isteğine “Siz benim nasıl bir F.Bahçe hayal ettiğimi anlayamadınız” yanıtını verdi. Büyük bir vizyon vaat etti Takımı Cocu’ya emanet etti, 10. hafta gönderdi... F.Bahçe düşme hattına geriledi. “Olmaz , asla olmayacak” dediği Ersun Yanal’ı göreve getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Vizyon ’Yanal’ oldu! Başkan Ali Koç verdiği hiçbir sözü tutamadı...

İÇİNDEKİLER



Tarihinin
en kötü, en karanlık günlerini geçiren Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde Başkan Ali Koç var... Büyük bir desteği arkasına alarak göreve gelen Koç geride kalan 7 ay içinde verdiği hiçbir sözü yerine getiremedi. Kongre öncesi 'vizyon' kelimesini dilinden hiç düşürmeyen Ali Koç'la beraber futbol takımı tam anlamıyla dibe vurdu. İşte 7 aylık Ali Koç yönetiminde ortaya çıkan karanlık tablo.

1-GURUR DUYULACAKTI, DALGA GEÇiLDi!
Başkan Koç, devir-teslim törenindeki konuşmasında "Ben size şampiyonluk değil, gurur duyulacak bir Fenerbahçe vaat ediyorum" demişti. Ancak Sarı- Lacivertliler ligde 17. sıraya düştü. Taraftarların gurur duyduğu değil, rakiplerin dalga geçtiği bir takım oldu.


2-YANAL KARARINDAN HEMEN ÇARK ETTi
Taraftarların Ersun Yanal isteğini "Biz benim nasıl bir Fenerbahçe istediğimi anlamadınız" diye yanıtladı. Yanal için "Gündemimizde olmadı, asla olmayacak" dedi. Ancak iki ayda çark etti. Takım küme düşme potasına girince, kararından vazgeçti.

3-7 AYDA TAM 4 TEKNiK ADAM GÖRDÜ
Seçim öncesi en önemli vaatlerinden birisi de istikrardı... Ancak 7 ayda 4 teknik adam gördü. İlk olarak Aykut Kocaman'la yollar ayrıldı. Ardından 'proje hocası' olarak göreve getirilen Phillip Cocu 10. haftada yollandı. Son olarak da Koeman'ın bileti kesildi.


4-ALTYAPIDA BiR ÇiVi BiLE ÇAKILMADI!
Özellikle FBTV'deki konuşmalarında sürekli altyapı üzerinde durdu... Ancak şu ana kadar futbol akademisine bir çivi bile çakılmadı. Gençleştirme projesi de havada kaldı. Kadroya sadece, Aziz Yıldırım döneminde alınan Eljif Elmas monte edilebildi.

5-SOYUNMA ODASINDA KAMP KURDU!
İSİM vermeden Aziz Yıldırım'a gönderme yaparak asla soyunma odasına inmeyeceğini söyledi. Ancak bu sözünde de duramadı. Neredeyse her maçın devre arasında ve sonrasında soluğu soyunma odasında aldı. Son verdiği otobüs cezası da büyük tepki topladı.